Kijk en doe mee Week

17 november 2014 - 22 november 2014, Markant

Door Agenda

Markant

Van maandag 17 tot en met zaterdag 22 november is het één groot feest bij Markant. Het is die week mogelijk om bij alle lessen zomaar binnen te lopen en meestal ook mee te doen. De sfeer kan geproefd worden bij de diverse muzieklessen, beeldende lessen en bij theater-, zang-, danslessen. Het volledige programma van deze week is te vinden op de website: www.markantapeldoorn.nl/kijk-en-doe-mee.

Meedoen
Bij bijna alle lessen is het mogelijk om mee te spelen, schilderen, zingen en dansen. Er is voor jong en oud van alles te doen. Zo zijn er bijvoorbeeld lessen in tekenen en schilderen, maar er is ook klassiek ballet, breakdance, theater, diverse popbands en nog veel meer verschillende lessen waarbij je even kunt binnenlopen en meedoen!

Zaterdag
Bij sommige lessen is het niet mogelijk om mee te doen, dit kan zijn omdat het een specifieke muziekles is. Kijken is wel mogelijk bij deze lessen. Op zaterdag is de laatste dag van de Kijk en Doe mee Week. Voor deze dag is een speciaal programma opgesteld, zodat het dan wel mogelijk is om bijvoorbeeld specifieke muzieklessen uit te proberen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?