Kijken op de bouwplaats van nieuwbouw in Loenen

4 juni 2015 - 13 juni 2015

Door Redactie

Op zaterdag 13 juni 2015 wordt de 10e editie van de Dag van de Bouw gevierd. De Dag van de Bouw is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot en bekend publieksevenement in Nederland. Leden van Bouwend Nederland, bouw- en infrabedrijven, openen die dag hun bouwhekken voor jou. Dit jaar is de mogelijkheid om bijvoorbeeld in Loenen op de hoek van de Eerbeekseweg en de Horstweg te komen kijken wat er allemaal gebeurt achter de bouwhekken op een bouwlocatie. Buren, geïnteresseerde in de bouw, kopers van de woningen en appartement, nieuwe belangstellende voor het kopen van een woning of appartement en anderen zijn allemaal welkom op de bouwplaats.

Even rondlopen en kijken hoe een appartement wordt gebouwd, hoe ziet de parkeerkelder eruit, en hoe kijk je uit vanaf een appartement. Normaal mag je tijdens de bouw niet achter de hekken kome. Op zaterdag 13 juni wordt hiervoor een uitzondering gemaakt.

Tijdens de dag van de bouw in Loenen is naast de aannemer ook de makelaar aanwezig. Geïnteresseerde voor het kopen van een appartement of woning kunnen dan ook gelijk alle benodigde informatie verkrijgen.

Het project aan de Eerbeekseweg en de Horstweg bestaat uit totaal 17 appartementen, 1 commerciële ruimte en 3 eengezinswoningen. De koopappartementen op de begane grond beschikken over een eigen terras/tuin en op de verdieping over een balkon. Bij alle appartement behoort een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Kopen kan al vanaf € 189.500 vrij op naam.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?