Kijkje in het Brinkpark in aanbouw

2 juni 2012, van 10:00 tot 16:00, Brinkpark

Door Redactie

Gemeente Apeldoorn

Op zaterdag 2 juni, op de Dag van de Bouw, worden het Brinkpark en de ondergelegen parkeergarage, die in aanbouw zijn, opengesteld voor belangstellenden. Die dag kun je over het Brinkpark in aanbouw lopen, informatie krijgen over de bouw van de parkeergarage en voor de kinderen is er iets leuks te doen. Van 10 tot 16 uur kun je terecht.

Nog een jaartje
Sinds augustus 2011 wordt er gebouwd aan het nieuwe Brinkpark met onderliggende parkeergarage. Aannemer BAM Civiel maakt in opdracht van de gemeente Apeldoorn van het Brinkpark een mooie entree voor de stad. Een groot project waarvan intussen het diepste punt is bereikt; in het voorjaar van 2013 zijn naar verwachting alle werkzaamheden afgerond. De ontwikkeling van het Brinkpark is mogelijk door financiële bijdragen van onder andere het Kadaster, de provincie en Europa. Het Waterschap Veluwe draagt bij aan de aanleg van de Grift in het Brinkpark.

Dag van de Bouw
De Dag van de Bouw is onderdeel van de imagocampagne ‘De Bouw maakt het’ die Bouwend Nederland samen met haar leden voert. Op die dag stellen leden van Bouwend Nederland grote en kleine bouw- en infraprojecten open voor het publiek, dit jaar voor de zevende maal.

Bereikbaarheid
De bouwplaats is het beste per fiets bereikbaar. Voor de auto is er parkeergelegenheid in de omliggende parkeergarages. De bouwplaats is helaas beperkt toegankelijk voor minder validen. Voor wie de bouwplaats niet kan bezoeken, zijn op www.apeldoorn.nl/brinkpark de laatste ontwikkelingen te volgen.

Meer projecten
Behalve in het Brinkpark kun je op de Dag van de Bouw terecht bij appartementencomplex De Boog aan de Quarles van Uffordlaan en tussen 13 en 16 uur bij vijf woningen uit het project De Melodie aan de Oude Beekbergerweg en Fabianusstraat. Bij De Boog zal wethouder Nathan Stukker de Dag van de Bouw om 10 uur officieel inluiden. Meer over De Boog vind je hier.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?