Kijkweek bij Markant

10 december 2012 - 14 december 2012, Markant, Centrum voor Kunsteducatie Apeldoorn

Door Redactie

Markant

Van 10 t/m 14 december kunnen geïnteresseerden binnenlopen bij lessen en repetities van Markant, tijdens de jaarlijkse Kijkweek. Het Centrum voor Kunsteducatie biedt kinderen, jongeren en volwassenen hiermee de mogelijkheid om zich te laten inspireren op het gebied van kunst en cultuur en zich te oriënteren op een cursus.  

Bezoekers van de Kijkweek! kunnen kijken bij verschillende lessen, repetities bijwonen, de sfeer proeven, met docenten spreken en soms ook gewoon meedoen met een les.

Voor jong en oud
Jongeren kunnen binnen lopen bij lessen als breakdance, een dansstijl waarin het gaat om het hebben van een eigen stijl, originaliteit en expressie, streetdance, toneel en tekenen- en schilderen. Voor volwassenen is er ook een breed aanbod aan inlooplessen, als keramiek, moderne dans, theater en fotografie.

Kijkweek in het Kristal 
Van 10 t/m 20 december zijn er ook kijkweken in het Kristal, in de wijk Zuidbroek.  Daar heeft Markant een lokaal ingericht in basisschool De Diamant waar basisscholen, BSO, bewoners en omwonenden kunnen profiteren van een gevarieerd cursusaanbod.

 

Start lessen en cursussen
Op 10 december 2012 en op 28 januari 2013 starten er weer nieuwe cursussen. Markant biedt cursussen op het gebied van dans, muziek, theater, beeldende kunst, digitale kunst, mode en schrijven. Tijdens de Kijkweek! maken bezoekers kans op een korting van €10,- op hun inschrijfgeld. 

Voor het volledige programma van de Kijkweek! bij Markant en de kijkweken in het Kristal kunt u kijken op de website van Markant: www.markantapeldoorn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Dans

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?