Kijkweek bij Markant

31 maart 2014 - 4 april 2014, van 00:00 tot 23:59, Markant

Door Redactie

Markant

Van 31 maart t/m 4 april kunnen geïnteresseerden binnenlopen bij lessen en repetities van Markant, tijdens de Kijkweek. Het Centrum voor Kunsteducatie biedt kinderen, jongeren en volwassenen hiermee de mogelijkheid om zich te laten inspireren op het gebied van kunst en cultuur en zich te oriënteren op een cursus of muziekles.

Bezoekers kunnen rondkijken bij verschillende lessen, ze kunnen repetities bijwonen, de sfeer proeven, met docenten spreken en soms ook gewoon meedoen met een les.

Van mode tot beeldhouwen
Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen binnenlopen bij lessen als akkoordspel voor gitaar, beeldhouwen, mode, pop voor kids, streetdance, toneel, verschillende (pop)muzieklessen, keramiek en schrijven. Voor de allerkleinsten is er dansen voor peuters en muziek op schoot.

Kijkweek in de wijken
In het Kristal in Zuidbroek heeft Markant een lokaal ingericht in basisschool De Diamant, waar basisscholen, BSO, bewoners en omwonenden het hele jaar door kunnen profiteren van een gevarieerd cursusaanbod. Maar ook in de Gong (De Maten), PCBS Ichthus (De Mheen) en het Kleurenpalet (Kindercentrum de Mheen) geeft Markant lessen en cursussen.

Programma
Voor het volledige programma van de Kijkweek kunt u kijken op de website van Markant: www.markantapeldoorn.nl/kijkweek-april.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?