Kim-Lian van der Meij komt naar Tim Koldenhof Producties

17 oktober 2016, van 13:30 tot 15:00

Door Redactie

Nick van Ormondt

Kim-Lian van der Meij, een van de grote sterren van SBS6, komt maandag 17 oktober naar Apeldoorn om alle peuters, kleuters en natuurlijk de papa’s en mama’s voor te lezen uit haar boek ‘Dierendorpje’. Tim Koldenhof Producties biedt het optreden gratis aan voor alle peuters en kleuters tijdens het Musical Festival dat die dag plaats zal vinden.

Joji Na, partner Tim Koldenhof Producties: ,,We zijn ontzettend vereerd dat Kim-Lian tijd heeft gevonden in haar drukke agenda om naar Apeldoorn te komen. Omdat we verwachten dat het druk wordt vragen we iedereen op tijd aanwezig te zijn zodat we genoeg plek hebben.’’

Kim-Lian zal naast voorlezen ook signeren. Het optreden vindt om 13.00 uur plaats bij Tim Koldenhof Producties aan de Vlijtseweg 140 in Apeldoorn.

Naast Kim-Lian van der Meij zijn er ook andere musicalartiesten aanwezig voor optredens en workshops. O.a. Dorian Bindels (bekend als dé Soldaat van Oranje), Lars Mak (RENT), Joey Ferre (Saturday Night Fever) en Cindy Bell (FAME) geven acte de présence.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?