Kinder Parade Festijn

21 juni 2014 - 22 juni 2014, van 12:00 tot 18:00, Oranjepark

Door Redactie

Orpheus

Bij het Kinder Parade Festijn staan bekende namen op het podium. Zo staat zondagmiddag Geert Hoes in de muziektent met een preview van de theatervoorstelling Sneeuwwitje. Geert Hoes is bekend van de serie Goede Tijden, Slechte tijden en van de BNN-serie Costa.

Sneeuwwitje

Orpheus presenteert voor het nieuwe theater seizoen “Sneeuwwitje De Musical”. Vanaf september 2014 is de volledige voorstelling te zien in de Nederlandse theaters, waaronder op 30 mei 2015 in het theater in Apeldoorn. 

Spaanse gitaarmuziek

Ook gitarist Stefan geeft acte de presence. De gitarist speelt zaterdagavond in het zigeunerdorp tijdens het Gipsy-feest. Stefan heeft gespeeld voor diverse bekende Nederlanders, onder andere op de bruiloft van Rafael en Sylvie.

Lokale artiesten

Lokale bekende staan ook op het toneel, waaronder de Mheeniacs, Kinderliedjestheater Broodje Aap en Diabolo Huub.

Voorstellingen

Zaterdag zijn er tussen 12.00 en 21.00 uur diverse voorstellingen in de tenten en pipowagens, op zondag tussen 12:00 en 18:00 uur. Dansers, zangers en acteurs geven voorstellingen. De acteurs maken ‘parade’ voor hun voorstellingen. Bijvoorbeeld door heel mooi te zingen voor hun tent, gekke grapjes te maken, of een klein stukje van hun voorstelling te verklappen, waardoor je wil weten hoe het verder gaat. Diverse voorstellingen worden vertaald door gebarentolken.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?