Kinder Parade Festijn: Apeldoorn Got Talent & Kleedjesmarkt

8 juli 2012, van 11:00 tot 18:00, Oranjepark, Apeldoorn

Door Randy Gasper

Zondag 8 juli 2012 vindt van 11.00 – 18.00 uur de derde editie plaats van het Kinder Parade Festijn. Een groots, maar knus en oergezellig festival voor het hele gezin, waar jong en oud kan genieten van voorstellingen, workshops, ludieke parades en veel activiteiten en versnaperingen daaromheen. Een dagje parade in het Oranjepark van Apeldoorn.

Apeldoorn Got Talent

Het Kinder Parade Festijn is bij uitstek de ideale locatie om als jong talent ontdekt te worden. Daarom is er die dag onder de noemer Apeldoorn Got Talent ook plaats voor jong talent.

Blink jij uit op je blokfluit of in zang, dans of theater? Wil jij Apeldoorn wel eens laten zien welk talent jij hebt? Meld je dan aan voor Apeldoorn Got Talent. Misschien word je wel ontdekt… Apeldoorn Got Talent wordt gepresenteerd door Kinderboekenschrijfster en singer/songwriter Nanda Roep.

Kleedjesmarkt
Het Kinder Parade Festijn wordt vooral bezocht door kinderen. Dus wil jij als kind een goede plek om je eigen spulletjes te verkopen, dan vind je die op ons Festivalterrein. Voor 2,50 euro. Wil je zeker zijn van een plekje, reserveer deze dan snel.

Kijk op www.kinderparadefestijn.nl om je aan te melden voor Apeldoorn Got Talent en het reserveren van een plekje op de Kinderkleedjesmarkt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?