Kinderboekenweek

5 oktober 2013, van 13:00 tot 16:30, CODA Museum

Door Agenda

http://www.kinderboekenweek.nl/index.html
Hierbij nodig ik u van harte uit voor het Apeldoorns Kidsfeest dat ter ere van de Kinderboekenweek  op zaterdag 5 oktober in CODA Museum gevierd wordt.
 
Samen met ApeldoornseKids organiseren we op zaterdag 5 oktober het Kinderboekenweekfeest waarbij ook een Kids Uitmarkt gehouden wordt. Dit Kidsfeest duurt van 13.00 tot 16.30 uur en wordt om 13.00 uur op de trap van de museumzaal feestelijk geopend. In CODA Museum is die dag van alles te beleven zoals een Meet & Greet met Geronimo Stilton, Joke van Leeuwen en Niki Smit; verschillende knutsel-, musical- en schermworkshops, voorstellingen en (sport)demonstraties. Niki Smit ontvangt dan het Apeldoorns Uiltje voor haar boek 100% Julia dat volgens de Apeldoornse kinderen uit de Kinderjury het leukste kinderboek is. De Kids Uitmarkt is dé gelegenheid om te zien welke kinderactiviteiten in en rond Apeldoorn georganiseerd worden. Van cupcakes bakken tot dans, sport en spel: het is er allemaal!
 
CODA bruist zaterdag 5 oktober van de activiteiten en ik hoop u dan te mogen begroeten. We horen graag vóór 1 oktober of en met hoeveel personen u komt; u kunt hiervoor een e-mail sturen naar evenementen@coda-apeldoorn.nl, onder vermelding van ‘Kidsfeest’. Op vertoon van deze mail is de toegang die dag voor u gratis.
 
Graag tot 5 oktober bij het Apeldoorns Kidsfeest!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Museum Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?