Kinderboekenweekfeest in CODA

7 oktober 2017, van 12:30 tot 17:00 - CODA, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

De feestelijke middag begint om 12.30 uur en is rond 17.00 uur afgelopen. De officiële opening heeft om 13.00 uur plaats in CODA Museum en wij heten u van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

 

Er zijn tal van verwonderende voorstellingen, verrassende workshops en te gekke activiteiten maar natuurlijk is dit feest niet compleet zonder een bezoek van bekende kinderboekenschrijvers en een illustrator. Deze keer zijn dat Janneke Schotveld & Annet Schaap, Nanda Roep, Mirjam Oldenhave en Erik Nieuwenhuis (Oirik). De middag begint met een spectaculaire opening en met de uitreiking van het Apeldoornse Uiltje, de prijs voor het beste kinderboek volgens de Apeldoornse kinderjury.

Woensdag 7 oktober 2009

Door Tamara Cheizoo-Buis

Aanstaande zaterdag gaat de Kinderboekenweek feestelijk van start in CODA, het wordt een feest om van te smullen! Het thema is dit jaar: Aan tafel! Eten en snoepen in kinderboeken. Het wordt een waar smulfestijn voor kinderen. Er zijn workshops waarbij kinderen marshmallowbonbons maken onder een chocoladefontein, rozenbottelsnoepjes maken, een eigen drinkglas of placemat versieren of een animatiefilmpje maken met groente, snoep en fruit. Naast smikkelen en smullen is er nog meer. Het 26e Apeldoornse Uiltje wordt uitgereikt aan Maren Stoffels. Zij won de prijs van de  Apeldoornse Kinderjury 2009 met haar boek Op blote voeten. Ook is er de vrolijke Plaza Patattavoorstelling van schrijfster Nanda Roep.  Tenslotte kunnen bezoekers kiezen uit verschillende optredens van onder andere de schrijvers van SpangaS. De kinderboekenfeestmiddag begint om 13 uur en duurt tot 17 uur. Lees hier meer over het spektakel.

REACTIES