Kinderboekenweekfeest in CODA

7 oktober 2017, van 12:30 tot 17:00, CODA, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

De feestelijke middag begint om 12.30 uur en is rond 17.00 uur afgelopen. De officiële opening heeft om 13.00 uur plaats in CODA Museum en wij heten u van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

 

Er zijn tal van verwonderende voorstellingen, verrassende workshops en te gekke activiteiten maar natuurlijk is dit feest niet compleet zonder een bezoek van bekende kinderboekenschrijvers en een illustrator. Deze keer zijn dat Janneke Schotveld & Annet Schaap, Nanda Roep, Mirjam Oldenhave en Erik Nieuwenhuis (Oirik). De middag begint met een spectaculaire opening en met de uitreiking van het Apeldoornse Uiltje, de prijs voor het beste kinderboek volgens de Apeldoornse kinderjury.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Vrijdag 1 oktober 2010

Door CODA

Op zaterdag 9 oktober vindt het grote, knallende CODA Kinderboekenweekfeest plaats! Op deze dag zijn alle kinderen van 6 t/m 12 jaar van harte welkom op dit festijn met als thema De Grote TekenTentoonstelling – beeldtaal in kinderboeken. Zoals elk jaar komen er beroemde schrijvers en illustratoren langs met flitsende shows, zoals Edward van de Vendel en Floor de Goede, Joke van Leeuwen, Hans Hagen en Philip Hopman, Mirjam Oldenhave (schrijfster van het Kinderboekenweekgeschenk (foto)) en Rick de Haas met de spectaculaire Mees Kees Show en Donald Duckschrijver Jan Kruse. Behalve optredens zijn er ook allerlei creatieve workshops te volgen in het thema, waaronder striptekenen, graffiti spuiten, een eigen (klei)animatiefilm maken of streetdance. Komt u ook met uw kind(eren)? Kaarten zijn te koop in alle CODA Bibliotheken en de Boekenbussen. Het volledige programma en overige informatie vindt u op www.coda-apeldoorn.nl/junior.

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?