Kinderboekenweekfeest in CODA

6 oktober 2018, van 12:30 tot 17:00, CODA Museum, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Save the date: zaterdag 6 oktober Kinderboekenweekfeest in CODA!

van 12.30 tot 17.00 uur | CODA Museum en CODA Junior | thema: Vriendschap… Kom erbij!

Over ongeveer drie maanden is het weer tijd voor het leukste feestje: het Kinderboekenweekfeest! Traditiegetrouw vieren we dit in de Kinderboekenweek (3 t/m 14 oktober) en dit jaar doen we dat op zaterdag 6 oktober. Die dag is er tussen 12.30 en 17.00 uur van alles te doen, zien en beleven in CODA. Op dit moment zijn we volop bezig met de programmering, het bedenken van te gekke activiteiten en het uitnodigen van de schrijvers. Over het exacte programma kunnen we je nog niet alles vertellen, maar wat al wel vast ligt is de datum: zaterdag 6 oktober! Noteer jij het ook alvast in je agenda?

Het Kinderboekenweekfeest staat dit jaar in het teken van het thema Vriendschap… Kom erbij! We gaan er een superleuke middag van maken met voorstellingen en workshop door bekende schrijvers, met heel veel te gekke activiteiten die allemaal iets te maken hebben met het thema en natuurlijk ook met de uitreiking van het Apeldoorns Uiltje. Wát we allemaal gaan doen, daarover vertellen we later meer. Maar één ding is al zeker: kinderboekenschrijvers Monique van Hest (Enter de game zone) en Angelique van Dam (Joehoe een koe) en illustrator Hélène Jorna (Kiki&Cas en de rest) komen die dag naar CODA. Wist je trouwens dat zowel Angelique als Hélène in Apeldoorn wonen? Welke namen nog meer naar ons Kinderboekenweekfeest komen, laten we je zo snel mogelijk weten.

Noteer 6 oktober dus alvast in je agenda! Via coda-apeldoorn.nl/feest en onze Facebook-pagina (facebook.com/CODAapeldoorn) houden we je zoals altijd op de hoogte van het programma en de startdatum kaartverkoop. Iedereen is natuurlijk van harte welkom, maar vooral voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar wordt het een geweldige middag – zien we je dan?!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?