Kinderboekenweekfeest in CODA

5 oktober 2019, van 12:15 tot 17:00, CODA, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Save the date: zaterdag 5 oktober Kinderboekenweekfeest in CODA!

van 12.15 tot 17.00 uur | CODA Museum en CODA Junior | thema: Reis mee!

Begin oktober is het weer tijd voor het leukste feestje: het Kinderboekenweekfeest! Traditiegetrouw vieren we dit in de Kinderboekenweek (2 t/m 13 oktober) en dit jaar doen we dat op zaterdag 5 oktober. Die dag is er tussen 12.15 en 17.00 uur van alles te doen, zien en beleven in CODA. Op dit moment zijn we volop bezig met de programmering en het uitwerken van te gekke activiteiten waar we je nog niet alles over kunnen vertellen. Wat we wél al kunnen vertellen, is dat Tosca Menten de te gekke opening verzorgt en dat André Kuipers voor een spectaculair slot zal zorgen!

Het thema van dit Kinderboekenweekfeest is Reis mee! – en wat een geweldig thema is dat! Want wie vindt reizen nou niet leuk – of dat nou echt op reis gaan is of in je fantasie de mooiste avonturen beleven…

Op zaterdag 5 oktober reis je in CODA mee met André Kuipers, de Nederlandse ruimtevaarder die als tweede Nederlander écht de ruimte in is gegaan…. In zijn verhalen neemt hij je mee naar die bijzondere plek, de ruimte. Maar er zijn meer bekenden: zo verzorgt Tosca Menten (Dummie de Mummie) de te gekke opening én een heuse Meet & Greet en geven Mathilde Masters, Lisa Boersen en Loes Riphagen workshops die natuurlijk helemaal aansluiten bij het thema.

We vertrekken 5 oktober om 12.15 uur in CODA Museum waarna de reis ook verder gaat in CODA Bibliotheek en CODA Junior. We maken er een superleuke middag van met voorstellingen en workshops door bekende kinderboekenschrijvers, met heel veel te gekke activiteiten die allemaal iets te maken hebben met het thema en natuurlijk ook met de uitreiking van het Apeldoorns Uiltje. Er is die middag weer heel veel te zien, doen en beleven – wat dat allemaal precies is, daarover vertellen we je begin september graag meer!

Via www.coda-apeldoorn.nl/feest en onze Facebook-pagina (www.facebook.com/CODAapeldoorn) houden we je zoals altijd op de hoogte van het programma, de laatste nieuwtjes en de startdatum kaartverkoop – met natuurlijk ook dit jaar weer een speciale actie, maar daarover meer vanaf begin september.

Noteer je 5 oktober alvast in je agenda?

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?