Kinderconcert Internationale Stichting Masterclass Apeldoorn

29 augustus 2012 - 20 augustus 2012, om 13:30, CODA Museum

Door Redactie

site www.masterclass-apeldoorn.nl

KINDERCONCERT van Internationale Stichting Masterclass Apeldoorn voor tweede keer in CODA!

De 22ste editie van de Internationale Masterclass, een evenement boordevol kamermuziek, heeft dit jaar van vrijdag 24 augustus tot en met woensdag 29 augustus plaats op diverse locaties in Apeldoorn en omgeving. De masterclass voor kinderen en het bijbehorende concert op woensdagmiddag 29 augustus wordt voor de tweede keer gegeven in CODA Museum. CODA trakteert daarom op een gereduceerde toegangsprijs.

Kinderen maken op deze woensdagmiddag 29 augustus in CODA een ontdekkingsreis langs diverse instrumenten en proberen gezamenlijk tot een klein concert te komen. In de museumzaal van CODA klinkt dat natuurlijk fantastisch! Na afloop van de masterclass is er nog voldoende tijd om met de hele familie Hotel Stories te bezoeken. Hotel Stories is een beleving die begint bij ieders ervaring met het hotel. Hotels hebben in de afgelopen decennia tot de verbeelding gesproken van schrijvers, dichters, musici en beeldend kunstenaars. Er zijn liedteksten, films, kunstwerken, gedichten en boeken verschenen met het hotel in de hoofdrol. Hotel Stories is opgebouwd uit deze indrukwekkende verzameling en biedt uren plezier voor jong en oud. Vergeet voor vertrek niet de tentoonstelling Disturbia met werk van Rob Voerman en Miyuki Okuyama te bezoeken.

Internationale Stichting Masterclass Apeldoorn
De Internationale Stichting Masterclass Apeldoorn organiseert al meer dan twintig jaar masterclasses voor kamermuziek. Ruim veertig musici vanuit de hele wereld komen ieder jaar in de laatste week van augustus naar Apeldoorn. Hier krijgen zij masterclasses van topmusici. Daarnaast bereiden zij zich, onder leiding van de masters, voor op concerten die later in die week worden uitgevoerd. Deze concerten hebben plaats in CODA Museum Apeldoorn, schouwburg Orpheus, Paleis Het Loo en in het Kröller-Müller Museum (Otterlo). Masterclass Apeldoorn is in de loop der jaren uitgegroeid tot een kamermuziekevenement van hoge kwaliteit dat door deelnemers, docenten en bezoekers uit Apeldoorn en daarbuiten zeer gewaardeerd wordt.

Aanvang: vanaf 13.30 uur
kinderen tot 16 jaar gratis toegang; volwassenen € 5,- (normaal € 10,-)

Het volledige programma van Internationals Stichting Masterclass Apeldoorn vindt u op www.masterclass-apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Concert Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?