kinderen groeten koningin beatrix vanuit gigant

30 april 2013 - 24 april 2013, om 10:00, Gigant Apeldoorn

Door Agenda

http://www.popronde.nl/steden/Apeldoorn/2011/

Op 30 april verwelkomt Nederland niet alleen Koning Willem-Alexander, maar zwaaien we ook onze geliefde Koningin Beatrix uit. Gigant wil dit niet zomaar voorbij laten gaan en neemt samen met alle kinderen van Apeldoorn afscheid. Om 10:00 en 12:00 kunnen kinderen door middel van een boodschap, vastgemaakt aan een eigen ballon, een groet brengen aan onze Koningin.

Om 10:00 en 12:00 kunnen kinderen een boodschap schrijven en tekenen op een speciale kaart gericht aan Koningin Beatrix. Deze wordt vastgemaakt aan een oranje ballon, welke daarna collectief losgelaten zullen worden. De wind zal de ballonnen dan hopelijk richting Den Haag brengen, waar Koningin Beatrix de berichten met veel plezier kan lezen! Op de kaart staat een retouradres, waar de vinders van de ballon de kaart naar terug kunnen sturen. Het kind dat met zijn of haar ballon het dichtst in de buurt komt van Paleis Huis ten Bosch, het woonpaleis van de Koningin, wint een mooie prijs. Hij of zij mag namelijk met 3 vrienden of vriendinnen naar een kinderfilm naar keuze in Gigant!

Naast deze ballonnenwedstrijd zijn er op Koninginnedag in de steeg naast Gigant nog veel andere leuke dingen te doen voor kinderen en hun ouders. Tussen 10:00 en 14:00 kun je namelijk knutselen, meeswingen met een kinderdisco, zijn er verschillende spelletjes te doen, kun je springen op een springkussen en kun je jezelf laten versieren met schmink en glittertattoos. Deelname aan al deze activiteiten is gratis. Daarnaast krijgt ieder kind een gratis snoepzakje en glaasje ranja (op = op).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?