Kinderevenement as zaterdag en aandacht voor 150 gezinnen in Apeldoorn

5 november 2016, van 10:00 tot 15:00, Het Bolwerk, Ravelijn 55, Apeldoorn, Gratis toegang

Door Agenda

We hebben al via verschillende wegen geprobeerd om aandacht te vragen voor onze Kinderbeurs georganiseerd door ZOEK. Deze beurs is as zaterdag in Het Bolwerk ( Woudhuis).

Naast dat we gezellige deelnemers hebben die tweedehandse spulletjes verkopen (kindgerelateerd) en ondernemers die allerlei leuke artikelen zelf maken en verkopen vragen we ook aandacht voor SOS Kinderdorpen.

Marieke en haar moeder gaan poffertjes bakken en de opbrengst gaat naar SOS en Anneke (deelnemer) bekend in Apeldoorn doet ongelofelijk haar best om zeker 150 gezinnen te helpen in Apeldoorn waar het niet vanzelfsprekend is om uit eigen portemonnee een fijne sinterklaasavond te hebben met hun kinderen. Hiervoor hebben we al tal van oproepen voor gedaan op FB.

Wij, 2 enthousiaste meiden, die in een spontane bui dit evenement bedacht hebben, willen graag aandacht besteden aan deze 3 bijzondere mensen en hun akties en willen dolgraag een mega opkomst aan bezoekers.

ZOEK staat voor een glimlach op t gezicht van élk kind. Wil de Stentor ons hier aan meehelpen? Matthijs Oppenhuizen is als t goed is al ingelicht door Anneke.

Naast verkoop hebben we paar kleine kinderactiviteiten en de echte prinses Elsa komt de kindjes schminken. We hopen echt super graag dat jullie ook de waarde inzien van deze kindermarkt.

Hartelijke groet,

Celeste & Claudia ZOEK Kinderhoek
Gsm: 0610245785

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?