Kinderkleedjesmarkt op winkelcentrum ‘t Fort

10 september 2016, van 10:00 tot 14:00, 't Fort, Linie 409, Apeldoorn, Deelname €2,00

Door Agenda

Zaterdag 10 september organiseert vrijwilligersnetwerk DenkTank Breed een kinderkleedjesmarkt op winkelcentrum ‘t Fort in de wijk Osseveld-Woudhuis. De Kinderkleedjesmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot uiterlijk 14.00 uur. Deelname kost €2,- en zal door middel van een collecte tijdens de kinderkleedjesmarkt geïnd worden.

Heb jij spullen die je zelf niet meer gebruikt en graag zou willen verkopen? Dat kan! Op zaterdag 10 september kunnen kinderen tot 15 jaar plaats nemen op de Kinderkleedjesmarkt op Winkelcentrum ‘t Fort. De Kinderkleedjesmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot uiterlijk 14.00 uur. Kinderen mogen vanaf 09.30 uur hun kleedje uitspreiden rondom de ‘omgevallen muur’ op het midden van het Fortplein. Het is niet toegestaan om voor de ingang van winkels en/of horeca die geopend zijn, een kleedje neer te leggen. Ook de standplaatsen van marktkooplieden moeten vrij blijven. Het deelnamegeld zal door middel van een collecte tijdens de kinderkleedjesmarkt geïnd worden. Dit geld zal gebruikt worden voor het organiseren van andere activiteiten voor de wijk, zoals bijv. de buitenspeeldag.

Naast verkoop kan er natuurlijk ook op andere creatieve manieren geld verdiend worden, bijvoorbeeld door het bespelen van een instrument, een coole dans te laten zien, een theatervoorstelling te geven of door bezoekers te verbazen met een mega magische goocheltruc.

Dankzij sponsoring van Winkeliersvereniging ‘t Fort zullen er voor de jongste bezoekers twee springkussens aanwezig zijn, en kunnen kinderen zich laten schminken. Voor de coolste act en beste marktkoopman/vrouw zijn er leuke prijzen te verdienen.

Dus alle kinderen in Woudhuis en Osseveld; Ruim je kamer op! Kijk op zolder, in de schuur en garage of je nog mooie spullen hebt die je zelf niet meer gebruikt. Verdien een leuke zakcent, spaar voor je droomwens, of verzamel geld voor een goed doel. Nu heb je je kans! Sla je slag en neem plaats op de Kinderkleedjesmarkt op Winkelcentrum ‘t Fort.

En voor iedereen die voor een klein prijsje leuke spulletjes wil kopen. Kom dan zeker even een kijkje nemen.

Meer informatie en de spelregels zijn te lezen op denktankbreed.123website.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?