Kinderkoopzondag

8 oktober 2017, van 12:00 tot 17:00, Nawijn & Polak, Marktplein 24, Apeldoorn

Door Agenda

KINDERKOOPZONDAG in de KINDERBOEKENWEEK

Zondag 8 oktober a.s. is Nawijn & Polak van 12:00 tot 17:00 geopend voor kinderen en andere mensen die nog durven spelen.
Wat is er te doen?

12:00 De makers van het prentenboek van de kinderboekenweek Knikkeruil, Maranke Rinck en Martijn van der Linden, komen op bezoek!

Kom luisteren naar hun verhaal en spelen met de knikkers. Laat je boek signeren, of vraag ze hoe het is om een gouden penseel te winnen.

Met hun boek Tangramkat wonnen zij dit jaar de belangrijkste prijs voor kinderboek-illustratoren, en Martijn gaat jullie leren zelf ook zulke mooie knikkerbeesten te maken!

(Voor alle leeftijden)

13:30 schrijver Tjerk Noordraven leest griezelig spannend voor uit het eerste deel van de engste serie ooit: Het nieuwe spookhuis.. En oh ja, hij neemt zijn opgezette vogelspin, vleermuizen en een schorpioen mee..! (en ik hoorde iets over een echt mensenbot..!)

Dit is voor echte Griezelfans vanaf 9 jaar, en zal plaats vinden in onze net geopende kluis…

Verder hebben we snelle knikkerbanen, gruwelijk lekkere hapjes en sapjes, je kan spookjes knippen, spinnen plakken, en natuurlijk dansen op de nieuwste Kinderen voor Kinderen muziek.

De toegang is vrij maar wilt u verzekerd zijn van een stoel, dan kunt u zich aanmelden via m.polak@nawijn-polak.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?