Kinderparadefestijn

8 juli 2012, van 11:00 tot 18:00, Oranjepark

Door Nataliefde

kinderparadefestijn.nl

Op zondag 8 juli 2012 vindt de tweede editie van het Kinder Parade Festijn plaats. Een levendig festival in het Oranjepark voor het hele gezin, georganiseerd door Stichting Doe-Kids (www.doe-kids.nl).

Opening
Het Kinder Parade Festijn zal om 11.00 uur geopend worden. Op dat moment is de kassa geopend, diverse kinderactiviteiten en kunt u op het horecaterras terecht.

Voorstellingen
Tussen 12.00 en 18.00 uur zijn er diverse voorstellingen in de tenten. Veel dansers, zangers en acteurs geven voorstellingen. De acteurs maken ‘parade’ voor hun voorstellingen. Bijvoorbeeld door heel mooi te zingen voor hun tent, gekke grapjes te maken, of een klein stukje van hun voorstelling te verklappen, waardoor je wilt weten hoe het verder gaat.

Diverse kinderactiviteiten op het festivalterrein
Ook zijn er overal kinderactiviteiten en workshops buiten de tenten. Zo is er een glamourshoot waarin jij model bent, een zweefmolen, je kan je inschrijven voor Apeldoorn Got Talent of voor de kleedjesmarkt, er is een poffertjes- en pannekoekenrestaurant, je kan cakejes versieren met marsepein, vlottenbouwen of je vermaken op het speelterrein met kinderopvang ‘Apeldoorn on the Beach’ met veel spetterpret.

Apeldoorn Got Talent
Blink jij uit op je blokfluit of in zang, dans of theater? Wil jij Apeldoorn wel eens laten zien welk talent jij hebt? Meld je dan via de website aan voor Apeldoorn Got Talent en maak kans op een plekje in ons programma in de Muziektent. Misschien word je wel ontdekt…

Kleedjesmarkt
Wil jij ook een plekje in het park waar je spullen kan verkopen? Dat kan. Reserveer een plekje via de website.

Horeca
Natuurlijk is er genoeg lekkers voor jong en oud. Koffie, thee en ranja maar ook lunch en tapas zijn er te krijgen. Of ga lekker picknicken. Kan je op een kleed kijken naar alles wat er gebeurt. We sluiten het festival feestlijk af met live muziek bij het terras.

Toegang
De toegang tot het Kinder Parade Festijn is gratis. Voor een aantal onderdelen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Tickets voor de betaalde voorstellingen variëren in prijs van 1,00 euro t/m 5,00 euro per voorstelling. Je kan ook van te voren kaarten bestellen zodat je zeker weet dat je de voorstelling kan zien. Of je kan op de dag zelf beslissen welke voorstelling je het leukste lijkt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?