Kingsday at the park – mheenpark

27 april 2015, Mheenpark Apeldoorn

Door Agenda

KINGSDAY at the Park wordt dit jaar een feest met alles wat een Koningsdag zo mooi maakt!

Het aftellen is begonnen! Nog even te gaan voordat Koningsdag 2015 met de 2e editie van KINGSDAY at the Park in Apeldoorn de aftrap geeft voor een spetterend feest in het bonkende hart van Apeldoorn, het Mheenpark. Het afgelopen jaar vond de 1e editie van KINGSDAY at the Park plaats. Maar…..dit jaar gaan we nog verder en nog groter! Op 27 april 2015 wordt KINGSDAY at the Park dé feestelijke uitlaatklep op Koningsdag! Je gaat dit horen, zien en voelen op elke vierkante meter gras. Van 14:00 tot 00:00 uur nemen de 35 dj’s  in 4 overdekte stages de deinende massa van gelijkgestemde bezoekers, vrienden en vrije geesten mee op reis langs de diepste en meest onbereikbare uithoeken van het muzikale Tech-house, Deephouse en Future House spectrum. Het wordt dé plek waar straks een paar duizend bezoekers zich gedurende Koningsdag uitleven op de alleen de beste Techhouse, Deephouse en Future House.

De GROTE “Roze”Feest Kerk

Onze 4e stage is De grote “Roze” Feest kerk welke gehost gaat worden door niemand minder dan Apeldoorns bekendste DJ, DJ CHIEL!! Alles wat je niet in een Kerk verwacht……Gek, wild en heet! Het gebeurt allemaal op deze stage met uw host van deze dag….DJ CHIEL! Met DJ CHIEL is het altijd feest! Dus heeft dit feestbeest dit jaar voor het eerst gewoon zijn eigen stage op KINGSDAY at the Park! Samen met zijn vriendjes breken ze de tent af!  Van Hollandse kwartiertjes met onze eigen Party Harry tot een vies zweet uurtje met dikke Eclectic Hip Hop van de mannen van Electrick Heroes. Raven voor je leven en van keihard LOS gaan tot vrolijke polonaises.

Altijd al salsa willen leren dansen? Ook dit kan op Kingsday at the Park. Er kan salsa gedanst worden met Salsa Mueve die tevens een workshop zal een geven. Ook een heuse Foute Pop Quiz mag niet ontbreken in de Roze Feest Kerk. Met presentator Tom Vos ga jij je muziek kennis delen met heel veel anderen, met dans en zang. Het kan allemaal en het gebeurd allemaal in deze area! Neem al je vrienden bij de hand en zing mee tot je erbij neervalt! Wij zeggen laat de feestlawine keihard over je heenkomen en haak in bij het gezelligste feestje tijdens KINGSDAY at the Park! Mis de Grote “ROZE FEEST” Kerk niet!

Met trots presenteren wij het Koninklijke programma voor Kingsday Strand West 2014. Omdat we dit jaar voor het eerst de verjaardag van onze kersverse Koning vieren, hebben we extra groots uitgepakt met een line-up die de kroon spant. We zien jullie graag op 26 april om de eerste Koningsdag met ons te vieren!

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Koningsdag

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?