Klaar voor de start ……..Af!

14 oktober 2013, van 19:45 tot 23:55, cultureel Cafe, apeldoorn

Door Agenda

https://www.facebook.com/pages/Cultureel-Caf%C3%A9-Apeldoorn/310246902327212?id=310246902327212&sk=photos_stream

 

 

Een goed begin…, een frisse start…, de eerste klap…. Terwijl het al oktober is en de blaadjes vallen moeten we niet te lang stilstaan bij wat is geweest maar op wat er komen gaat. Wij hebben lang in de startblokken moeten wachten maar nu is er toch echt de aftrap van een nieuw Cultureel Café-jaar in Apeldoorn.
De 3 heren van de band No angry young man zijn klassiek geschoolde muzikanten uit Leuven die zowel catchy nummers als mooie songarrangementen leveren. Pieter Hulst speelt cello en percussie, Johan Loeckx is pianist en Jeroen Van Ham zingt en speelt gitaar. Ondanks de naam van de band zijn ze niet boos maar eerder jazzy, swingend, romantisch, sober en intiem.
Richard Hermans zal waarschijnlijk wel een bekende naam zijn, het is prettig te horen hoeveel hij vertellen kan over de historie van Apeldoorn. In zijn functie als voorzitter van Felua is hij niet alleen erg goed op de hoogte van Apeldoorns Erfgoed maar kan daar ook zeer vermakelijk over vertellen.
Orpheus presenteert… welke voorstellingen u niet mag missen en gezien moet hebben. Om het extra interessant te maken zijn er vast weer een aantal mooie aanbiedingen!
Na de pauze nemen Tadjiro, 11 jaar!, hij speelt sopraansaxofoon, en zijn zus Ischico Velzel, 17 jaar, zij speelt zowel klassiek piano, jazz en pop het stokje over. Bovendien is zij een zeer getalenteerde singer-songwriter. Waar Tadjiro door Guus Tangelder (Bigband) de kleine Charlie Parker genoemd wordt is Ischico onlangs door Giel Beelen (radio DJ en presentator van De Beste Singer-songwriter van Nederland) uitgenodigd in De Wereld Draait Door. Bij ons zullen zij hun muzikale diversiteit laten horen.
En dan zijn we met Patrick Nederkoorn alweer aan het eind van de eerste avond gekomen. Natuurlijk, want dat bent u ondertussen van ons gewend, is hij cabaretier en theatermaker. Hij wordt intelligent genoemd, heeft jarenlange politieke ervaring en maakt nu geengageerd cabaret zoals dat de afgelopen jaren nauwelijks door de nieuwe generatie is gemaakt.
Aan het einde van de avond staan we toch nog maar aan het begin van het nieuwe culturele jaar! Wij hopen u van harte te mogen ontmoeten op maandag 14 oktober in de Rabobankzaal om 20.00 uur.

Rabobankzaal Orhpeus Aanvang: 20:00 uur Zaal open: 19:45 uur Toegang: gratis Presentatie: Ellen Oomen

Volgende edities:
Maandag 25 november 2013, Dinsdag 14 januari 2014, Dinsdag 4 maart 2014, Een dag in mei 2014

Voor verdere informatie verwijzen we u natuurlijk naar onze website www.cultureelcafe.com. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?