Klassieke piano-improvisaties

15 september 2012, van 20:00 tot 22:00, Firma Kobald, Asselsestraat 167

Door Randy Gasper

Wij zijn allemaal van innerlijke adel en adeldom verplicht. Ga daarom bij je zelf te rade en vervolg van daaruit je levensweg op basis van jouw persoonlijk leiderschap. Dat is de boodschap die ik je graag meegeef en die avond zal ik je vertellen hoe jij dat het beste kunt doen. Je krijgt nieuwe inzichten en concrete handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt.

Je leert hoe je nog beter naar jezelf en anderen kunt luisteren, leidend tot meer wederzijds begrip. En hoe je door zelf- en mensenkennis je invloed kunt vergroten, je relaties kunt verstevigen en succesvoller kunt zijn. Vooraf, tijdens en na afloop van de lezing laat ik die vergezeld gaan van mijn zielenklanken, die ik via klassieke piano-improvisaties vertolk op de aanwezige vleugel. Daardoor kun je het een en ander zelf beleven en ervaren. Een unieke avond waarbij voelen en denken samengaan en elkaar versterken. Door de woorden en zielenklanken die van binnenuit komen en resoneren op jouw eigen ziel verbinden we ons met elkaar en inspireren we elkaar. Een bijzondere belevenis!

Omdat het aantal plaatsen beperkt is en we graag willen weten wie en hoeveel mensen wij mogen verwachten raad ik je aan je spoedig op te geven, doch in ieder geval vóór 15 juli.

Stuur daartoe een mailtje naar bjpvandermieden@pyramide.nl. Of  neem telefonisch contact met mij op: 055 5 22 39 26. Mocht je vanwege de vakantie op 04 augustus niet kunnen geef je dan vast op voor 15 september. Vermeld daarom de door jou gekozen datum s.v.p. even in de mail. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding. Graag tot 04 augustus of 15 september.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?