Klein Optiek presenteert zomercollectie 2018

21 april 2018, van 12:00 tot 16:00, Klein Optiek, De Eglantier 501, Apeldoorn

Door Agenda

Presentatie met grootse inspiratiemiddag

Zomercollectie zonnebrillen 2018 biedt ruime en kleurrijke keuze.

 

Op zaterdag 21 april organiseert Klein Optiek tussen 12.00 en 16.00 uur een inspiratiemiddag waarbij iedere zon- en zomerliefhebber met een wandeling langs de uitgebreide collectie de nieuwste trends kan ontdekken. Van Urban Beach, Romantic Safari tot casual chic. De zomercollectie dames- en herenzonnebrillen biedt deze zomer een ruime en vooral kleurrijke keuze. Een dagje aan zee, een namiddag in de stad, een zomeravond op het terras of een autorit dwars door Nederland of Europa. Deze zomer draait alles om interessante materiaal mixen voor zowel mannen als vrouwen. Wie zijn of haar favoriet heeft gevonden kan deze zonnebril meteen uitproberen of zich laten adviseren door de experts van topmerken als Tom Ford, Woow, Adidas, Ray Ban of Ørgreen

“We staan aan het begin van een nieuwe zomer en de nieuwe modellen uit onze zomercollectie 2018 zijn beschikbaar. We kunnen niet wachten om onze collectie dames- en heren zonnebrillen te presenteren.”, aldus Johannes Veldhoen, eigenaar van Klein Optiek.

Juist in de zomer is aandacht voor oogzorg enorm belangrijk. Voor comfort en goed zicht kan je het beste kiezen voor een zonnebril met markering CE 3. Een goede zonnebril geeft 100% Uv-bescherming (100% UV of UV400) en de glazen en montuur moeten goed passen: het UV-licht mag je ogen niet via de boven-, onder- of zijkant bereiken.

“Vanuit onze passie voor mens en oog kunnen we niet vaak genoeg aandacht vragen om re benadrukken hoe belangrijk een goede zonnebril is. Zeker voor wie veel op de weg zit, en al helemaal voor kinderen. We begrijpen dat ‘zien is beleven’, en daarom maken we van deze seizoenspresentie een grote belevenis.”, vervolgt Veldhoen. “Met een wandeling over het ‘zomer terras’ brengen we de bezoeker in een ontspannen Ibiza style sfeer, waar onder ander het team van Koksland de zomer letterlijk en figuurlijk ‘op smaak’ brengt met een proeverij van hun beste wijnen en kleine hapjes. Er worden allerlei leuke zomerse accessoires voor thuis of op vakantie verkocht en DJ Marcy draait deze middag een mix van relaxte, zomerse smoothies.”

Klein Optiek is gevestigd in Winkelcentrum Eglantier in Apeldoorn en al meer dan dertig jaar dé toonaangevende optiek van Apeldoorn met een compleet assortiment brillen- en lens producten en een uitgebreid assortiment aan bijbehorende accessoires. Wie op zaterdag 21 april de optiek in Winkelcentum De Eglantier bezoekt ontvangt bij aanschaf van een nieuwe zonnebril 10% korting. De inspiratiemiddag van Klein Optiek is gratis en vrijblijvend toegankelijk.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?