Kleine expositie van Atelier Heris in CODA Centrale Bibliotheek

15 september 2016 - 16 oktober 2016, CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, Gratis

Door Agenda

Bij de entree van CODA Centrale Bibliotheek is tot half oktober een vitrine ingericht door Atelier Heris. Bezoekers kunnen hier een selectie kunstwerken zien die door cursisten van Atelier Heris gemaakt zijn. Atelier Heris biedt verschillende cursussen aan die zowel geschikt zijn voor beginners als voor gevorderden. Deze expositie is tijdens de reguliere openingstijden van CODA Centrale Bibliotheek gratis te zien.

Nieuw cursusaanbod Atelier Heris

In de cursus Aarde, Water, Lucht, Vuur ervaren de cursisten deze elementen door middel van schilderen en andere creatieve technieken. Iedere les begint met een verdiepingsoefening over één van die elementen waarna de cursisten met de opdracht aan de slag gaan. Materialen die gebruikt worden zijn onder andere acryl, bijenwas en hout. Deze cursus start dinsdag 27 september en bestaat uit zes lesavonden.
De kosten hiervoor zijn € 95,- (inclusief koffie/thee en materiaal).

In Ontdek Jouw Creativiteit ontdekken de cursisten hun eigen stijl. Met behulp van verschillende speelse technieken en materialen zoals acryl, potlood, pastel, aquarel en olieverf wordt dieper ingegaan op persoonlijke expressie en vormgeving, kleur en licht. Iedere les begint met een korte algemene opdracht, die op een persoonlijke manier uitgewerkt wordt. Aan het eind van deze cursus hebben de cursisten niet alleen een aantal unieke werken gemaakt, maar kunnen zij ook beter observeren en zichzelf artistiek ontwikkelen. Deze cursus start maandag 26 september en bestaat uit acht lesavonden.
De kosten hiervoor zijn € 100,- (inclusief koffie/thee en materiaal).

Tot slot is er de workshop Herfst op zaterdag 8 oktober van 11.00 tot 15.00 uur in Loenen. In een prachtige tuin met workshopruimte en een open haard kunnen de deelnemers zich laten inspireren door de kleuren en alle schatten die de herfst te bieden heeft. Met papier en ander natuurlijk materiaal kunnen verrassende werkstukken gemaakt worden.
De kosten bedragen € 40,- (inclusief lunch, koffie/thee en materiaal).

Aanmelden
Aanmelden voor één van de cursussen of de workshop kan door een mail te sturen naar atelierheris@gmail.com.

Atelier Heris bestaat uit Iris Burghout, professioneel beeldend kunstenaar en Helen Vonhof, ontwerper en artistiek begeleider. Hun passie voor kunst en natuur delen ze graag met hun cursisten. Kijk voor informatie ook op www.facebook.com/atelier.heris.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?