Knarsetand zoekt figuranten voor clipopnames in Gigant

14 november 2014 - 13 november 2014, Gigant

Door Redactie

© Knarsetand

Op vrijdag 14 november komt de tienkoppige band Knarsetand naar Gigant voor een concert. Met hun overdonderende mix van drum & bass, gypsy, reggae, balkan, dubstep en pop zullen zij het publiek meenemen in hun muziek. Voorafgaand aan en tijdens de show zal de band de allereerste Knarsetand clip ooit opnemen in de popzaal van Gigant. Hiervoor is Knarsetand nog op zoek naar figuranten!

De opnames bestaan uit twee delen. De eerste shoot is voorafgaand aan de show vanaf 19:30 en de tweede shoot tijdens het concert vanaf 21:00. Wil jij daar bij zijn en met je knarsetandende hoofd vereeuwigd worden? Stuur dan een mail naar knarsetand@ONinternet.nl. Figuranten mogen na de eerste shoot het optreden gratis bijwonen.

Knarsetand
Deze groep jonge muzikanten uit Oost-Nederland stort zoveel energie over het publiek uit dat het geen andere keuze heeft dan in te stappen in deze muzikale rollercoaster. Donker, betoverend en vrolijk, altijd dansbaar en zeer aanstekelijk, dat is Knarsetand.

Het brein achter Knarsetand is autodidact Martijn Holtslag (1992, Markvelde): producer, dichter, rapper en wereldverbeteraar in één. Vanuit zijn zolderkamer op een oude boerderij in Twente produceert hij een stroom eigenwijze teksten gecombineerd met ongeduldige beats. Eind 2012 werd zijn wens een gedeelde droom toen hij samen met negen andere muzikanten de band Knarsetand vormde. Naast elektronica bestaat de live bezetting uit drums, toetsen, gitaar, bas, contrabas, keytar, luchtalarm en een complete blazerssectie.

Als finalist van de Grote Prijs van Nederland in de categorie Dance/Producer kreeg het experiment Knarsetand voor het eerst vorm. Na een succesvolle aftrap op het Bevrijdingsfestival in Nijmegen bestormde de band daarna verschillende zomerfestivals om vervolgens koers te zetten naar het zalencircuit. In de tussentijd wordt Knarsetand door steeds meer media opgepikt zoals Hollandse Nieuwe bij VPRO’s 3voor12, DWDD, Giel, 3ONstage, Opium en in de Freaknacht van 3FM.

Concert in Gigant
Voor het concert in Gigant zijn nog kaarten verkrijgbaar. De toegangsprijs is €12,00 en €10,00 voor Vrienden van Gigant. De deuren gaan open om 20:30 en de show begint om 21:00.

 

Benieuwd naar hun muziek? Luister dan naar de onderstaande video:

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?