Knisperverse bands in intieme setting in Club Gigant

3 mei 2013, om 11:30, Gigant

Door Agenda

Gigant

Ontdek knisperverse lekkere bands in Club Gigant. Op vrijdagavond 3 mei wordt vanaf 20:30 een intieme sfeer gecreëerd in de popzaal, waardoor het ultieme clubgevoel kan worden ervaren en de bijzondere en up & coming acts optimaal tot hun recht komen. Ditmaal met Geppetto & The Whales, Rogier Pelgrim en Daniël Versteegh. Kaarten kosten in de voorverkoop €5,00 en €4,00 voor leden. Aan de deur betaal je €7,50 en €6,50 als lid.

Geppetto & The Whales
De Belgische band Geppetto & The Whales brengt een mix van americana en meerstemmige pop. Na hun deelname aan HUMO’s rock rally in 2010 en 2012 schoot de bekendheid in België omhoog en in Nederland klinkt de naam Geppetto & The Wales ook steeds bekender in de oren. Dit jaar verwachten we een debuutalbum waar we vanavond al wat materiaal van hopen te horen!

Daniël Versteegh
Na jarenlang voor andere artiesten nummers te hebben geschreven, was het in 2011 dan eindelijk tijd voor eigen materiaal voor Daniël Versteegh. Dat dat een goede keus was werd gelijk duidelijk toen hij met name door het nummer ‘Two Wrongs Don’t Make A Right’ – afkomstig van zijn gelijknamige EP – uitgeroepen werd tot 3FM Serious Talent. Op debuutalbum Metanoia (2013) laat Daniël de sound horen die hij tijdens het opnameproces gevonden heeft: dromerig, ruimtelijk en melancholisch. Tijdens Popronde Apeldoorn betoverde hij Eetcafé Fijn en nu is het de beurt aan Club Gigant om meegevoerd te worden.

Rogier Pelgrim
Nergens is hij meer op zijn gemak dan op een podium. Rogier Pelgrim is een geboren performer die zijn liedjes brengt met overgave en overtuiging. Gewapend met een gitaar, zijn stem en z’n persoonlijke teksten, brengt hij gevoelige, melancholieke en pakkende popliedjes. Hij is een veelzijdige vocalist met een groot stembereik. Met zijn kopstem bereikt hij opmerkelijke hoogtes. Soms brengt hij zijn teksten haast fluisterend, soms schreeuwend. Geïnspireerd door artiesten als Jeff Buckley, Glen Hansard, Damien Rice, Sufjan Stevens en Johnny Cash brengt Rogier Pelgrim eerlijke en oprechte liedjes over liefde, lijden, relaties, geloof en andere overpeinzingen uit zijn dagelijkse leven.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?