Social Media Café in CODA

1 juni 2016, van 10:00 tot 12:00, CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

coda-apeldoorn

Woensdag 1 juni heeft alweer het voorlopig laatste Social Media Café in CODA Centrale Bibliotheek plaats. Na de zomermaanden worden door CODA en de vrijwilligers van de Stichting Samenwerkende Bonden van Ouderen in Gelderland en SeniorenPlatformApeldoorn iedere eerste woensdag van de maand weer nieuwe bijeenkomsten georganiseerd. Iedereen die nog voor zijn of haar zomervakantie meer wil weten over (het gebruik van) social media is woensdag 1 juni van 10.00 tot 12.00 uur nog van harte welkom. Het Social Media Café wordt gehouden in de Einstein studieruimte in het souterrain van CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn.

Vrijwilligers van de eerder genoemde organisaties zitten die ochtend weer voor u klaar om allerlei vragen te beantwoorden. Daarnaast geven ze ook tips en advies over (het gebruik van) Facebook, Twitter en LinkedIn en is er gelegenheid om onderling tips uit te wisselen. De toegang is gratis; koffie en thee zijn tegen betaling te verkrijgen. Vergeet u niet uw eigen laptop of tablet mee te nemen?

Andere data dit jaar zijn woensdag 7 september, 5 oktober, 2 november en 7 december. Tijdens Cultuurkwartier Open op 27 augustus is er een extra Social Media Café.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?