Kom en beleef dé lentefair van 2016 bij Koningskind

28 mei 2016, van 12:00 tot 16:00, Sprengenpark aan de Henri Dunantlaan, Apeldoorn

Door Agenda

Koningskind kinderopvang organiseert zaterdag 28 mei van 12.00u tot 16.00u dé lentefair van 2016. Onder het genot van een hapje, drankje, gezellige muziek en hopelijk het zonnetje kan jij allerlei leuke kramen bezoeken van bekende en onbekende aanbieders uit de omgeving. Van speelgoed, kleding, meubels, accessoires tot bloemen. Je kunt ook diverse workshops bijwonen en een kleedjesmarkt afstruinen. Kinderen kunnen geschminkt worden en er zal ook een springkussen staan. Kom jij ook? Je bent van harte welkom op onze locatie Sprengenpark aan de Henri Dunantlaan.

Lentefair aanbieders
Zaterdag 28 mei is er bij Koningskind Sprengenpark, Henri Dunantlaan 6, van 12.00u tot 16.00u van alles te zien, te doen en te beleven voor jong en ouders. De volgende aanbieders zijn aanwezig:

Programma en activiteiten
Je kunt informatie inwinnen, inspiratie opdoen, advies krijgen, allerlei leuke hebbedingetjes bemachtigen, bloemen aanschaffen, hapje eten, wat drinken of gewoon voor de gezelligheid op bezoek komen. De kramen zijn tijdens de gehele lentefair te bezoeken. Ook de hapjes en drankjes zijn de hele middag te verkrijgen. De workshops van zijn echter tijdsgebonden, zorg dat je niets mist en bekijk de tijden hieronder:

WieWatWaarHoe laat
Spirit of yogakinderyogaBinnen12.00u
NavivaBabymassageBinnen13.00u
Spirit of yogaKinderyogaBinnen14.00u
NavivaBabymassageBinnen15.00u
LoterijTrekkingBuiten15.45u

Bij binnenkomst ontvang je een lotnummer en daarmee maak je kans op een prijs van één van de aanbieders. De loting vindt plaats om 15.45u, dus houd je lotnummer paraat! Naast dit alles is er nog meer te beleven. Er zijn zowel binnen als buiten diverse activiteiten te ontdekken. Er zal een springkussen zijn en de kinderen kunnen geschminkt worden. Kortom, weer of geen weer: dé lentefair van 2016 bij Koningskind gaat door. Het wordt een dolle boel, komen jullie ook?

Koningskind kinderopvang

Koningskind kinderopvang is een verlengstuk van de belangrijkste leefomgeving … namelijk thuis, waarin de omgeving is afgestemd op de ontwikkeling van het kind. Binnen onze visie maken we gebruik van adaptieve ontwikkelingslijnen van de in de omgeving liggende school. Ieder mens ontwikkelt zich. De omgeving van ons kinderdagverblijf, peuterochtendgroep en onze buitenschoolse opvang is daarom afgestemd op deze vermogens van de kinderen gerelateerd aan hun leeftijd.

Aan onze keukentafel vindt onder meer uitwisseling plaats tussen ouders, begeleidsters en kinderen. Ook zal Koningskind kinderopvang vertegenwoordigt zijn tijdens de lentefair. Mocht u interesse hebben of informatie willen inwinnen dan kan dat uiteraard.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?