Open Dag Koningskind kinderopvang

22 maart 2014, van 10:00 tot 13:00, Henri Dunantlaan 6 of de Paul Krugerstraat 7 in Apeldoorn!

Door Agenda

Koningskind Kinderopvang

Op zaterdag 22 maart vindt er bij twee locaties van Koningskind kinderopvang een open dag plaats van 10.00 uur – 13.00  uur. U bent van harte welkom aan de Henri Dunantlaan 6 of de Paul Krugerstraat 7 in Apeldoorn!

Hoe ben jij knap?
Koningskind kinderopvang heeft twee locaties in Apeldoorn, één in het centrum en één bij het Sprengenpark. Koningskind werkt met de meervoudige intelligenties of anders genoemd ‘de knaps’. Er zijn 8 verschillende knaps (taal-, reken-, beweeg-, muziek-, samen-, zelf-, natuur- en beeldknap) waarover ieder kind beschikt. Uiteraard heb je wel voorkeur voor een bepaalde knap. Het ene kind leert door vragen te stellen en te lezen (taalknap), terwijl een ander kind een verband wil zien en zoekt naar logica (rekenknap). Bij Koningskind kijken de begeleidsters hoe een kind knap is en proberen we ieder kind vanuit zijn of haar talenten nieuwe vaardigheden aan te leren. Een kind dat heel natuurknap is en het liefst buiten aan het ontdekken is, kan bezig zijn met rekenen door te zoeken naar 3 stokken en 2 stenen. Op deze manier kan ieder kind zich op eigen wijzen ontwikkelen. Bent u benieuwd hoe dit in de praktijk er uit ziet? Kom langs op 22 maart.

Doorgaande lijn
Naast de twee locaties in Apeldoorn heeft Koningskind kinderopvang ook locaties in Brummen, Loenen en Eerbeek. De locaties van Koningskind kinderopvang werken samen met verschillende basisscholen. Gezamenlijk wordt zo een doorgaande lijn van 0 tot 12 jaar vorm gegeven. Meer informatie over de kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang is te vinden op www.koningskind.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?