Kom het Schaapscheerdersfeest vieren op Boerderij Kakelhoeve!

10 mei 2017, van 10:00 tot 15:30, Boerderij Kakelhoeve, Lobsteinlaan 15, Apeldoorn

Door Agenda

Op woensdag 10 mei is het feest bij Boerderij Kakelhoeve. Dan vieren we namelijk het Schaapscheerdersfeest! Tussen 10.00 en 15.30 uur is er van alles te doen aan de Lobsteinlaan 15 in Apeldoorn. Iedereen die van dieren houdt en het leuk vindt om te komen kijken, is welkom.

Het voorjaar is weer van start gegaan. Het is hoog tijd om de dieren van hun warme winterwollen vachten te verlossen. Dit doen we tijdens het Schaapscheerdersfeest in Apeldoorn.

Voor ieder wat wils
Het schaapscheren is natuurlijk niet de enige activiteit. Tussen 10.00 uur en 15.30 uur hebben we een gevarieerd programma. Voor alle leeftijden is er wat leuks te doen. Kinderen kunnen de boerderijdieren bijvoorbeeld een aai geven, maar we zorgen ook voor een springkussen en leuke spelletjes. Maak een ritje op de huifkar of bezoek de gezellige kraampjes. Wilt u iets betekenen voor de dieren op de boerderij? Dan kunt u een boerderijdier adopteren. Dit is voor de duur van een kalenderjaar, en de bijdrage die u betaalt, komt geheel ten goede aan de dieren.

Boerderij Kakelhoeve
De Kakelhoeve is een gezellige, kleinschalige kinderboerderij in de wijk Groot Zonnehoeve in Apeldoorn. Op de boerderij zijn veel verschillende dieren te vinden: van varkens tot schildpadden en van vogels tot paarden. Op de Kakelhoeve werken cliënten als vorm van dagbesteding, onder meer in de verzorging van de dieren en het terrein.
In een open sfeer en met wederzijds respect werken we samen aan de zelfontplooiing van mensen met een verstandelijke beperking. Maar er is meer mogelijk: zo kunnen mensen er terecht om onder begeleiding paard te rijden en worden er allerlei (snoezel)activiteiten aangeboden op de boerderij.

Opening Belevingspad 14.00 uur
Tegenover de Kakelhoeve, aan de andere kant van de weg, openen we die dag een Belevingspad. Op het pad valt van alles te beleven voor cliënten van ’s Heeren Loo en wijkbewoners. Er is bijvoorbeeld een houten boter kaas en eieren spel, twee wilgentunnels en bakken met zand, schelpen en grind. Langs het pad vind je die dag allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. De naam van het pad onthullen we om 14.00 uur. Genoeg reden om te komen dus!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?