Kom in kerststemming tijdens de Kerstfair op Het Hoogeland Beekbergen

5 december 2013 - 7 december 2013, van 10:00 tot 17:00, Het Hoogeland, Beekbergen

Door Agenda

Ook dit jaar organiseert Het Hoogeland in Beekbergen in het eerste weekend van december (5, 6 en 7 dec.) weer een Kerstfair. Hoe komt u beter in de kerststemming dan met de Kerstfair? De entree van de Kerstfair is gratis.

Drie dagen lang ademt het complete terrein van Het Hoogeland kerst. Met kerstbomen, vuurkorven, kerstkoortjes en sfeerverlichting. En niet te vergeten: drie dagen lang kraampjes en tenten met bijzondere (kerst)artikelen van geselecteerde leveranciers, waar u al uw kerstinkopen kunt doen.

Naast de kraampjes en tenten kunt u meedoen aan proeverijen. Uiteraard kunt u ook weer meedoen aan de workshop Kerststukjes maken. En niet te vergeten: de grote kerstboomverkoop. De mooiste kerstbomen voor een goede prijs. De Kerstfair is geopend op:
•Do. 5 december van 10.00 – 18.00 uur
•Vr. 6 december van 10.00 – 18.00 uur
•Za. 7 december van 10.00 – 17.00 uur

Op het terrein van Het Hoogeland is voldoende parkeergelegenheid. Een parkeerkaartje kost €2. Het parkeergeld komt ten goede aan de bewoners van Het Hoogeland.

Het Hoogeland
Het Hoogeland is een voorziening van IrisZorg. IrisZorg zet zich in voor mensen die de grip op hun leven kwijt zijn of dit dreigen kwijt te raken, door een verslaving aan alcohol, drugs of gokken en/of door problemen op gebied van huisvesting en werk. Het Hoogeland in Beekbergen bestaat al 120 jaar en biedt deze mensen opvang, zorg en dagbesteding. Zoals werken in het tuincentrum, de modeltuinen, het tuincafé of de groente-, bloemen- en heesterkwekerijen. Een aantal bewoners zal tijdens de Kerstfair de handen uit de mouwen steken.

Voor actuele informatie over de Kerstfair; volg Tuincentrum Het Hoogeland op Facebook: www.facebook.com/TuincentrumHetHoogeland.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?