kom mee naar buiten tijdens de tuinfair

16 mei 2013 - 18 mei 2013, van 10:00 tot 18:00, Tuincentrum Het Hoogeland

Door Agenda

https://nl-nl.facebook.com/TuincentrumHetHoogeland
In het weekend voor Pinksteren (16, 17 en 18 mei) organiseert Tuincentrum Het Hoogeland in Beekbergen een gratis Tuinfair. Na de Oogstfair en Kerstfair in 2012 staat op 16, 17 en 18 mei het terrein van Het Hoogeland in het teken van tuinieren en buitenleven. Drie dagen lang is er van alles te beleven, van demonstraties tot tuinsets en barbecues, van proeverijen tot tuinadvies.
De zomer hangt in de lucht, het wordt lekker weer om buiten te zijn, op het terras of op het balkon te zitten, in de tuin aan de slag te gaan en om gezellig met familie en vrienden te barbecueën. Tijdens de Tuinfair op Het Hoogeland vindt u alle ingrediënten voor deze gezellige tijd. Of het nu gaat om kleurrijk perkgoed voor de borders of bloempotten op het terras/balkon, of een compleet tuinset; alles kunt u vinden tijdens de Tuinfair van Tuincentrum Het Hoogeland in Beekbergen.
Naast de diverse stands kunt u deelnemen aan proeverijen en uw creativiteit op de proef stellen tijdens workshops waar u onder begeleiding van deskundigen een hangend tuintje gaat maken. Tijdens de Tuinfair kunt u ook terecht voor snoeiadvies en is er een tuinarchitect aanwezig.
Het Hoogeland
IrisZorg zet zich in voor mensen die grip op hun leven willen krijgen of behouden. Problemen op het gebied van huisvesting, financiën, werk, relaties en/of een verslaving kunnen ertoe leiden dat het leven anders loopt dan gewenst. Het Hoogeland, onderdeel van IrisZorg, in Beekbergen biedt deze mensen opvang, zorg en dagbesteding. Zoals werken in het tuincentrum, de modeltuinen, het Tuincafé of de groente-, bloemen- en heesterkwekerijen. Een aantal bewoners zal tijdens de Tuinfair de handen uit de mouwen steken.
Gratis entree
De Tuinfair wordt gehouden op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 mei en start om 10.00 uur en eindigt op donderdag en vrijdag om 18.00 uur en op zaterdag om 17.00 uur. De Tuinfair wordt gehouden op het terrein van Het Hoogeland: Van Limburg Stirumweg 19 in Beekbergen. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Een parkeerkaartje kost € 2,00. De opbrengst komt ten goede van de bewoners van Het Hoogeland. De entree van de Tuinfair is gratis.
Voor actuele informatie over de Tuinfair kunt u Tuincentrum Het Hoogeland volgen op Facebook:www.facebook.com/TuincentrumHetHoogeland.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?