Kom ook in actie voor Real-X!

10 oktober 2013, om 18:45, Gemeentehuis Apeldoorn

Door Agenda

www.real-x.org

Beste skatevrienden,
Als het goed is, hebben jullie al gelezen dat de gemeente de subsidie voor de huur van Real-X misschien wil opzeggen. Dat zou betekenen dat we weer op straat komen te staan en we ons werk met en voor jullie niet meer kunnen doen! Daar zijn we het natuurlijk niet mee eens, vooral ook omdat we net met zijn allen zoveel energie hebben gestoken in onze gedwongen verhuizing en we er weer zo’n mooie plek van hebben gemaakt! Daarom gaan we protesteren!!! A.s. donderdag 10 oktober verzamelen we om 18.45 uur in/voor het gemeentehuis van Apeldoorn, Marktplein 1. We verwachten jullie echt allemaal, met of zonder spandoek! Probeer erbij te zijn, want we maken een goede kans als we met de aanwezigheid van veel mensen kunnen laten zien hoe belangrijk Real-X voor jullie is! Ik zal om 19.00 uur inspreken voor de raad namens jullie.
Mijn speech mag je nadien met veel geluid bekrachtigen! Niks slopen en in de hal niet skateboarden, graag. Neem wel je skateboard mee want David wil wat klein skatemateriaal neerzetten op het plein als je er niet meer inpast of wilt. Je kan nog meer doen; Verspreid de bijgaande flyer, ze liggen ook in Real-X klaar en staan op www.real-x.org om te printen en te verspreiden. – Facebook, Twitter en retweet je suf over de actie http://www.facebook.com/realx.skatepark – Zet hier handtekening met het formulier op de website (als je dat nog niet had gedaan): http://www.real-x.org/new/schrijf_je_in.html. – Schrijf vandaag nog een een brief of e-mail naar de raadsgriffier (in elk geval voor 9 oktober),dat heeft ook veel effect want alle raadsleden zullen die dan lezen. Op onze website staat precies hoe je dit kan doen. We hebben al een briefje voor je voorbereid:
http://www.real-x.org/new/schrijfeenbrief.html Wij doen enorm ons best om zoveel mogelijk protest te laten horen, als jullie dat ook doen, maken we nog een kans dat ons superleuke en fijne skatepark/jongerencentrum Real-X kan blijven bestaan! Alvast heeeeel erg hartelijk bedankt en veel succes deze week !!!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?