Komt u ook naar de open dag Groot Schuylenburg?

18 maart 2017, van 10:30 tot 15:30, ’s Heeren Loo, locatie Groot Schuylenburg, Regenboogbrink 12, Apeldoorn

Door Agenda

Op zaterdag 18 maart is er een open dag op ’s Heeren Loo, locatie Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Speciaal in de Week van Zorg en Welzijn zetten we tussen 10.30 en 15.30 uur de deuren open. Zo kunnen bezoekers, in het bijzonder potentiële medewerkers en vrijwilligers en (familie van) mensen met een verstandelijke beperking, zien hoe de ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking er bij ’s Heeren Loo uitziet.

Open dag
Bezoekers kunnen door verschillende creatieve workshops kennis maken met mensen met een verstandelijke beperking en hun werk. Of een van de speeddatesessies bijwonen over leren en (vrijwillig) werken bij ’s Heeren Loo en, tussen gezette tijden, binnenkijken bij een woonlocatie. Daarnaast is er een creatieve informatiemarkt waar u meer informatie over alle woon-, werk- en recreatiemogelijkheden bij ’s Heeren Loo kunt krijgen. Ook verkopen creatieve dagbestedingen hier leuke producten en is de Academie voor Zelfstandigheid vertegenwoordigd. Uiteraard staan er enthousiaste medewerkers, vrijwilligers en cliënten klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het volledige programma, inclusief tijden en exacte locatie vindt u op: www.sheerenloo.nl/weekvanzorgenwelzijn.

Week van Zorg en Welzijn
De landelijke Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 13 t/m 18 maart 2017. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe de zorg werkt. Meer weten over de Week van Zorg en Welzijn? Kijk dan op www.weekvanzorgenwelzijn.nl.

’s Heeren Loo
’s Heeren Loo, locatie Groot Schuyleburg ondersteunt in gemeente Apeldoorn al 65 jaar mensen met een verstandelijke beperking. Of het nu gaat om wonen, werken of vrije tijd. Tijdelijk of wat langer, intensief of licht, bij een locatie van ’s Heeren Loo of bijvoorbeeld ambulante ondersteuning thuis.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?