Koninginnedag op ‘t Fort

30 april 2012, van 10:00 tot 14:30, Winkelcentrum 't Fort

Door Nataliefde

Scoutinggroep Marca Appoldro zal op maandag 30 april in Winkelcentrum ’t Fort Koninginnedag vieren, nog grootser en spectaculairder dan in de jaren hiervoor! Van 10:00 tot 14:30 uur is iedereen van harte welkom om mee te doen. Er is voor ieder wat wils, voor jong en oud!

Voor de jongste kinderen zijn er traditionele Oud-Hollandse spelen zoals sponsgooien, koekhappen en zaklopen. Ook kunnen zij zich laten schminken en kan er brood gebakken worden. Voor de oudere kinderen heeft Indiana Outdoor Adventure wederom een aantal uitdagende buitensport activiteiten beschikbaar gesteld. Zo is er een acht meter hoge klimwand waar men onder professionele begeleiding kan klimmen en abseilen. Ook kunnen de jongeren handboogschieten!

Marca Appoldro heeft een speltak voor kinderen met een beperking. Het zal niemand verbazen dat er op ’t Fort ook voor hen geschikte activiteiten zijn.

Ouders en begeleiders kunnen met koffie en koek de inwendige mens versterken, terwijl de kinderen zich uitleven. Ook kunnen zij een gokje wagen bij het Rad van Marca Appoldro en het Enveloppenspel voor prachtige prijzen!
De prijzen worden door de sponsors van Marca Appoldro ter beschikking gesteld, omdat zij scouting een warm hart toedragen. Wat te denken van een hippe zonnebril naar keuze bij Van Wamelen, gratis entreekaartjes voor de Koningin Julianatoren, zwembad de Sprenkelaar, de Apenheul, of wat dacht u van een middagje heerlijk golfen bij Pitch & Putt? De USA Mini Golf gaat dit voorjaar open. Daarom stelt Pitch & Putt maar liefst 15 entreekaarten beschikbaar. Meedoen dus!

Michiel Bruins, voorzitter van het Koninginnedagcomité, geeft aan: “Dit jaar wordt weer samengewerkt met de winkeliersvereniging van ’t Fort en kunnen de kosten per activiteit beperkt blijven dankzij een subsidie van de wijkraad. De organisatie en de invulling van het feest worden verzorgd door de vrijwilligers van Scouting Marca Appoldro. Dit zijn de kinderen, hun ouders en de leiding van de verschillende speltakken. Samen maken we er een mooie dag van.”

Bruins: “Geheel in de Koninginnedag traditie organiseren we ook een Kinderkleedjesmarkt. Kinderen kunnen daar muziek maken, een voorstelling geven of hun eigen oude speelgoed verkopen. Voor een mooi plekje geldt op 30 april; wie het eerst komt, het eerst maalt.”

Marca Appoldro heeft inmiddels al meer dan drie jaar haar stek in Apeldoorn-oost (Lupineweg 75) gevonden. In Apeldoorn zijn verscheidene groepen actief. Marca Appoldro is de enige groep met een compleet spelaanbod voor jongens en meisjes van 5 tot 24 jaar. Ook is er een aparte spelgroep voor kinderen met een verstandelijke beperking.

Op de website www.scoutinggroep.com kunt u meer informatie vinden over de speltakken en activiteiten, maar ook over Koninginnedag zelf. Ook vind u hier de lijst met sponsoren.

Rest enkel te zeggen: komt allen op 30 april en koop uw stempelkaarten in de grote tipi op winkelcentrum ‘t Fort!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?