Koningsdag bij de Boerderij Beekbergen

26 april 2014 - 17 april 2014, om 10:00, De Boerderij Beekbergen

Door Redactie

Het kersverse team van De Boerderij heeft er zin in: “Op Koningsdag gaan we knallen!” De nieuwe bestuursleden, ondersteund door hun werkgroepen en vrijwilligers, hebben met veel plezier een programma neergezet voor grote en kleine bezoekers.

Op zaterdag 26 april om 10 uur ‘s morgens gaat het feest ter ere van de koning van start. Allereerst is er ruimte voor de kids. Vaders en moeders kunnen het kroost gadeslaan vanaf een gezellig plekje op het hopelijk zonovergoten nieuwe terras.

Gratis kleedjesmarkt

DJ Sander komt deze dag vullen met zijn swingende muziek. Er zijn lekkere frietjes te koop in de frietkraam van Kyra en verfrissende drankjes zijn verkrijgbaar aan de buitenbar. De kinderen kunnen deelnemen aan de altijd geslaagde Oud Hollandse spelen en er is een kleedjesmarkt waar zij hun oude speelgoed kunnen verhandelen. Deelname aan de kleedjesmarkt is helemaal gratis en zo verdienen de kids meteen hun eigen zakcentjes.

Quads voor kids

Nieuw dit jaar is de Quad-baan voor de kinderen. De organisatie heeft twee quads weten te bemachtigen waarop kids lekker mogen crossen over een uitgezet parcours. Dat belooft spectaculair te worden! Natuurlijk is er ook een springkussen en nog veel meer leuks.

Om 18.00 uur zijn de kinderactiviteiten ten einde en is het de beurt aan de volwassenen om eens lekker los te gaan tijdens het Open Café. Een bescheiden tent biedt bescherming tegen mindere weersomstandigheden, maar de organisatie rekent erop dat de weergoden hen niet in de steek laten. “Wij hebben er hoe dan ook zin in en de bezoekers zullen dat merken!”

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?