Koningsdag bij Scouting Marca Appoldro

26 april 2014, van 10:00 tot 14:00, Blokhut Lupineweg 75

Door Redactie

Scouting Marca Appoldro

Op zaterdag 26 april 2014 van 10:00 tot 14:00 organiseert Scoutinggroep Marca Appoldro weer een spelletjesfeest voor heel Woudhuis en Osseveld bij de blokhut Lupineweg 75.

Met veel enthousiasme bieden de vrijwilligers van de scoutingroep tal van spelletjes en activiteiten aan. Wie wil er niet griezelen met het glow-in-the-dark spel of je laten uitdagen om de bovenkant van de klimwand aan te raken, af te glijden van de hoge tokkelbaan of in de roos schieten met pijl en boog? Natuurlijk hebben we ook minder gewaagde activiteiten zoals blikgooien, spijker slaan, koekhappen, geschminkt worden of versieren van een T-shirt. Bij scouting kan natuurlijk niet het broodbakken boven een vuurtje ontbreken. Voor de kinderen van klein tot groot is er wel een activiteit of spelletje.

Koop een strippenkaart in verschillende prijsklassen bij binnenkomst en je kind kan aan alle spellen en activiteiten deelnemen. We hebben weer mooie prijzen om te verloten via onze loterij. Voor een klein bedrag kun je in bezit komen van een van deze kleine en grote prijzen. Nieuw is dat er voor kinderen de mogelijkheid bestaat om met een kleedje hun eigen spulletjes te verkopen op onze kleedjesmarkt. Kinderen mogen er gratis staan. Meld je aan bij de ingang vanaf 10:00 uur en je krijgt een plek aangewezen. Bovendien staan we met een bolderkar op ’t Fort om je via een leuke en eenvoudige route de weg te wijzen naar onze blokhut.

Meer informatie kun je vinden op koningsdag.scoutinggroep.com

We kijken naar je uit!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?