Koningsdag Live muziek en atelelierverkoop

27 april 2017, van 12:00 tot 17:00, ACEC Gebouw, Roggestraat 44, Apeldoorn

Door Agenda

KONINGSDAG

Het ACEC gebouw wordt in 2017 tijdens Koningsdag omgedoopt tot ‘Oranje Nassau Paviljoen’. In en rondom het gebouw vindt u producten van een aantal partners van de Dutch Orange Company.

Het hoofdthema dit jaar bij ACEC, het Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur, is “Bouwen aan Oranje met Kunst, Dans en Muziek”.

Wij hebben een heel programma zowel binnen als buiten. Van 12.00 -17.00 uur hebben we binnen live muziek, van Another Road. Mocht u het te koud hebben gekregen kom dan gezellig binnen. Lees meer

ATELIERVERKOOP KONINGSDAG EN ZONDAG 30 APRIL
ACEC organiseert voor de tweede keer een atelierverkoop. Wij doen dat op 27 april, de Koningsdag en op zondag 30 april. Bij een atelierverkoop worden allerlei werken verkocht, dat kan gaan om voorbereidend materiaal, tekeningen, foto’s en dergelijke waaruit ander werk is ontstaan. Werken die niet ingelijst zijn, maar ook gereed werk. Dit alles voor prijzen die onder de gangbare verkoopprijs liggen.

De deelnemende kunstenaars zijn: Fred Anvelink, Rene Ellenbroek Anke Land, Pier Pennings en Theo Semeijn. De kunstenaars zijn zeer onderscheiden van aard, waardoor er brede keuze van werk is. lees meer.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?