Koningsdag Scouting Marca Appoldro

27 april 2015, van 10:00 tot 14:00, Lupineweg 75, Apeldoorn

Door Agenda


Koningsdag vier je in de Wijk bij Scouting Marca Appoldro

Op Koningsdag 27 april tussen 10:00-14:00 uur biedt Scouting Marca Appoldro weer een leuk programma aan voor alle kinderen groot en klein bij hun blokhut aan de Lupineweg 75.

Geen geslenter in de stad, maar lekker spelen, ontdekken en veel gezelligheid met vriendjes en vriendinnetjes uit je eigen buurt.

Traditionele spelen en uitdagende activiteiten:

Voor de jongste kinderen zijn er traditionele spellen als sponsgooien, slangvangen, koekhappen, blikgooien en gatenkaasbord. Ook kunnen ze zich laten schminken en er kan brood gebakken worden.

Voor de oudere kinderen halen we uitdagende activiteiten uit de kast. Zo is er een 8 meter hoge klimwand waar je onder professionele begeleiding kunt klimmen en abseilen. Onder de deelnemers worden entreekaartjes van het Klimbos verloot.

De jongeren kunnen handboogschieten en er is een tokkelbaan van ruim 60 meter lang. Dit jaar zal het glow-in-the-dark doolhof, een van de publiekstrekkers van afgelopen jaar, ook weer aanwezig zijn.

Koop een strippenkaart in verschillende prijsklasse bij aankomst en men kan aan alle spelen en activiteiten meedoen. Ouders en begeleiders kunnen de inwendige mens versterken, terwijl de kinderen zich uitleven.

Loterij: Er kunnen ook prachtige en veel prijzen gewonnen worden met de loterij.

Meer informatie op de site www.scoutinggroep.com

Op ’t Fort wordt op dezelfde tijd een kleedjesmarkt gehouden

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Koningsdag

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?