Koningskind Centrum organiseert Winterfair voor #SR16

25 november 2016, van 17:00 tot 20:00, Koningskind Centrum - Paul Krügerstraat 7, Apeldoorn, (€ 5,- p.s.)

Door Agenda

Vorig jaar hebben de kinderen van Koningskind kinderopvang locatie Centrum een prachtig bedrag (€ 1.175,77) opgehaald. Dit jaar willen we dat heel graag overtreffen, maar minstens evenaren en daarom organiseert Koningskind Centrum – Paul Krügerstraat 7 – op 25 november aanstaande van 17.00u tot 20.00u een Winterfair! De opbrengst gaat naar Serious Request, met dit jaar als doel: Longontsteking voorkomen en behandelen. Met allerlei leuke activiteiten, kraampjes en een loterij met leuke prijzen van bekende sponsoren als Apenheul, VUE bioscoop Apeldoorn en Bounz. Kortom, dit wil jij niet missen!

Winterfair
Op vrijdag 25 november van 17.00u tot 20.00u organiseert Koningskind locatie Centrum een Winterfair om geld in te zamelen voor Serious Request 2016. Onder het genot van een hapje, drankje van het Koningskind Eetcafé met een DJ zal er van alles te zien, te doen en te beleven zijn voor baby’s, kinderen, ouders en zelfs voor opa’s en oma’s!

Voor een aantal activiteiten is er een programma opgesteld en dat ziet er als volgt uit:

18:45u Gezamenlijke activiteit
18:00u tot 18:30u Disco voor de jongste kinderen
19:00u tot 20.00u Disco voor de oudste kinderen
17:30u Verhaal van Marianne
Elk half uur Rad van Fortuin

Voor een symbolisch bedrag kan je een bonnenboekje (€ 5,- p.s.), activiteitenkaart (€ 5,- p.s.) en lootjes (€ 1,- p.s.) krijgen. Deze kan je weer inruilen voor iets leuks van een kraampje, deelname aan een activiteit en de loterij: waar je onder meer toegangskaarten voor Apenheul, VUE bioscoop Apeldoorn en Bounz kan winnen! En dankzij onze sponsoren zijn er nog veel meer prachtige prijzen te vergeven. Let op: er kan alleen contant betaald worden!

Sponsoren
Wij willen de sponsoren enorm bedanken voor hun bijdrage. Stuk voor stuk stellen de sponsoren prachtige prijzen beschikbaar voor de loterij. U maakt ieder half uur kans op waanzinnig leuke prijzen van:

  • ALE HOUSE                                                                      Jamin
  • Apenheul                                                                            Kaas & Nootzaak Eglantier
  • AYK                                                                                      NTK
  • Benjamin kinderboekwinkel                                          SNOEP
  • Bounz Apeldoorn                                                              Welcom ApeldoornWelcom Apeldoorn
  • De Wammus                                                                      VUE Bioscoop Apeldoorn
  • J.H.N. Verwijk Gebakkraam                                          Manege Voorst
  • Het Aardhuis – een wereld van wild!                           REAL-X
  • Hout Huus                                                                         enz.
  • Final SoundJe bent 25 november van harte welkom! Tegelijkertijd hopen we middels de Winterfair samen met iedereen een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen, zodat we het samen met gepaste trots kunnen doneren aan het goede doel van Serious Request 2016: #samenknap!

Longontsteking voorkomen en behandelen #SR16
De opbrengst van de Winterfair gaat naar Serious Request. Longontsteking voorkomen en behandelen. Met de opbrengsten van 3FM Serious Request kan het Rode Kruis een belangrijke rol spelen bij het voorkomen en behandelen van longontstekingen in landen als bv Haïti, Ethiopië en Sudan. En dat kan zich uiten in het ondersteunen van bijvoorbeeld vaccinatiecampagnes ondersteunen, gezondheidszorg verbeteren en zorgen voor veilig drinkwater en sanitaire voorzieningen. “Ook leren we ouders en gezondheidsmedewerkers hoe ze longontsteking kunnen voorkomen, op tijd herkennen en laten behandelen.” Aldus het Rode Kruis. Meer informatie: www.seriousrequest.3fm.nl

Koningskind kinderopvang
Koningskind kinderopvang is een verlengstuk van de belangrijkste leefomgeving … namelijk thuis, waarin de omgeving is afgestemd op de ontwikkeling van het kind. Binnen onze visie maken we gebruik van adaptieve ontwikkelingslijnen van de in de omgeving liggende school. Ieder mens ontwikkelt zich. De omgeving van ons kinderdagverblijf, peuterochtendgroep en onze buitenschoolse opvang is daarom afgestemd op deze vermogens van de kinderen gerelateerd aan hun leeftijd.

Aan onze keukentafel vindt onder meer uitwisseling plaats tussen ouders, begeleidsters en kinderen. Ook zal Koningskind kinderopvang vertegenwoordigt zijn tijdens de Winterfair. Mocht u interesse hebben of informatie willen inwinnen dan kan dat uiteraard. Meer informatie: www.koningskind.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?