Koningskind Centrum organiseert Winterfair voor #SR17

17 november 2017, van 17:00 tot 20:00, Koningskind Centrum, Paul Krügerstraat 7, Apeldoorn

Door Agenda

Vorig jaar hebben de kinderen van Koningskind kinderopvang locatie Centrum een prachtig bedrag opgehaald. Dit jaar willen we dat heel graag overtreffen, maar minstens evenaren en daarom organiseert Koningskind Centrum – Paul Krügerstraat 7 – op vrijdag 17 november aanstaande van 17.00u tot 20.00u een Winterfair! De opbrengst gaat naar Serious Request, met dit jaar als doel: door crisis verscheurde families herenigen. Met allerlei leuke activiteiten voor kinderen, kraampjes en het Rad van Fortuin met leuke prijzen van sponsoren zoals de Cardztore&more, karate Smaal en Bounz!

Winterfair
Op vrijdag 17 november van 17.00u tot 20.00u organiseert Koningskind locatie Centrum een Winterfair om geld in te zamelen voor Serious Request 2017. Onder het genot van een hapje, drankje en met gezellige muziek zal er van alles te zien, te doen en te beleven zijn voor baby’s, kinderen, ouders en zelfs voor opa’s en oma’s!

Voor een aantal activiteiten is er een programma opgesteld en dat ziet er als volgt uit:

17:00 tot 20:00
Diverse activiteiten voor kinderen

17:00 tot 20:00
Foto shoot door Yoran fotografie

18:00 tot 18:30
Disco voor de jongste kinderen

17:00 tot 18:30
Loten verkoop voor mooie prijzen

18:30
Lootjes trekken

19:00u tot 19.30
Disco voor de oudste kinderen

Voor een symbolisch bedrag kan je een bonnenboekje en lootjes kopen. Deze kan je weer inruilen voor iets lekkers van een kraampje! En dankzij onze sponsoren zijn er nog veel prachtige prijzen te vergeven bij het lootjes trekken.

Sponsoren
Wij willen de sponsoren enorm bedanken voor hun bijdrage. Stuk voor stuk stellen de sponsoren prachtige prijzen beschikbaar voor het Rad van Fortuin. Stelt u zich eens voor: onder het genot van een hapje en een drankje, een hoop gezelligheid en op de achtergrond muziek, maakt u ieder half uur kans op waanzinnig leuke prijzen van:

 • Urban Classics
 • Urban Classics
 • Skynz
 • Bounz Apldoorn
 • Cardztore&more
 • Emma en Sam
 • Creatief op pad
 • Dorien bloemen en cadeaus
 • Ayk Suncentre
 • Welcom Eglantier
 • Karate Smaal
 • Enz.

Benieuwd naar de prijzen? Je bent 17 november van harte welkom! Tegelijkertijd hopen we middels de Winterfair samen met iedereen een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen, zodat we het samen met gepaste trots kunnen doneren aan het goede doel van Serious Request 2017: #samenknap!

Door crisis verscheurde families herenigen #SR17 De opbrengst van de Winterfair gaat naar Serious Request. In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis. Meer informatie: www.seriousrequest.3fm.nl.

Koningskind kinderopvang
Koningskind kinderopvang is een verlengstuk van de belangrijkste leefomgeving … namelijk thuis, waarin de omgeving is afgestemd op de ontwikkeling van het kind. Binnen onze visie maken we gebruik van adaptieve ontwikkelingslijnen van de in de omgeving liggende school. Ieder mens ontwikkelt zich. De omgeving van ons kinderdagverblijf, peuterochtendgroep en onze buitenschoolse opvang is daarom afgestemd op deze vermogens van de kinderen gerelateerd aan hun leeftijd.

Aan onze keukentafel vindt onder meer uitwisseling plaats tussen ouders, begeleidsters en kinderen. Ook zal Koningskind kinderopvang vertegenwoordigt zijn tijdens de Winterfair. Mocht u interesse hebben of informatie willen inwinnen dan kan dat uiteraard.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?