Koningskind kinderopvang viert Koningsdag!

27 april 2015, van 10:00 tot 14:00, Koningskind kinderopvang Centrum te Apeldoorn

Door Agenda

Op 27 april aanstaande viert heel Nederland Koningsdag ‘nieuwe stijl’. Koning Willem-Alexander had eerder al laten weten dat Koningsdag een andere invulling krijgt. Koningskind kinderopvang Centrum doet ook mee en dat alweer voor de vierde keer. Op deze Koningskinderendag worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd en iedereen is van harte welkom, komt dat zien!

Activiteiten
Koningskind kinderopvang Centrum opent geheel kosteloos van 10.00 uur tot 14.00 uur haar deuren voor jong en oud. Kinderen van Koningskind verzorgen de kleedjesmarkt. Daarnaast is er een springkussen en er zijn oud Hollandse spelletjes waar kinderen aan mee kunnen doen. Ook worden er kroontjes gemaakt, kinderen kunnen geschminkt worden en er is een drinkkraam om de nodige dorst te lessen.

Welkom!
Kom vooral gezellig even langs! Koningskind kinderopvang bevindt zich midden in het centrum van Apeldoorn aan de Hoofdstraat 214-216 (tegenover de Wilde Pieters). Jong heeft even alle ruimte om te spelen en oud kan eveneens mee doen of even tot rust komen: voor ieder wat wils. Tevens zullen er foto’s gemaakt worden op deze dag en zullen terug te vinden zijn op www.koningskind.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Koningsdag

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?