Koningskind viert Koningsdag

26 april 2014, van 10:00 tot 14:00, Koningskind

Door Redactie

Koningskind

Op 26 april viert Koningskind kinderopvang Centrum voor de derde keer ‘Koningskinderendag’! Jong en oud mag binnen lopen en meedoen met allerlei leuke activiteiten. Zo is er een workshop kroontjes maken, kunnen de kinderen geschminkt worden en zijn er leuke Hollandse spelletjes in de tuin. Dit jaar is er voor het eerst ook een markt. De BSO kinderen verkopen op een kleedje tweedehands speelgoed, kleren boeken etc. Daarnaast zijn er verschillende bedrijven aanwezig die producten voor kinderen verkopen.

Wat is er te doen?

Midden in het centrum van Apeldoorn aan de Hoofdstraat 214-216 (tegenover de Wilde Pieters) opent Koningskind kinderopvang op Koningsdag haar deuren van 10.00 uur tot 14.00 uur. Er zijn leuke Hollandse spelletjes, er zijn workshops voor de kinderen en de kinderen kunnen geschminkt worden. Buiten in de tuin is er ook genoeg te beleven, zo staat er een springkussen, kun je lekker zitten met wat drinken en eten of gewoon even lekker buitenspelen.

Nieuw dit jaar is de gezellige markt. De kinderen van de BSO verkopen op hun eigen kleedje spullen zoals speelgoed, kleren en boeken. Daarnaast zijn er verschillende bedrijven aanwezig die producten voor kinderen verkopen. Het Houthuus is aanwezig met houten speelgoed en kindermeubels, PIBI STORE met tweedehands merk kinderkleding en Madeliefke met handgemaakte, gehaakte applicaties en accessoires.

Kom gezellig langs

Jong en oud is van harte welkom om tijdens de Koningsdag festiviteiten in het centrum van Apeldoorn langs te komen bij onze locatie. Even tot rust komen of de kinderen een paar leuke activiteiten laten doen is precies wat mogelijk is op deze dag bij Koningskind kinderopvang Centrum. Er zijn geen kosten aan verbonden. Kom gezellig even langs! Alle foto’s van deze dag worden op www.koningskind.nl gezet.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?