Koninklijke Kinderkleedjesmarkt ‘t Fort

27 april 2017, van 09:00 tot 13:00, Winkelcentrum ´t Fort Apeldoorn, € 2,00

Door Agenda

Koninklijke Kinderkleedjesmarkt op winkelcentrum ‘t Fort

Op donderdag 27 april organiseert vrijwilligersnetwerk DenkTank Breed voor de 4e keer een koninklijke Kinderkleedjesmarkt op Winkelcentrum ‘t Fort. De kinderkleedjesmarkt begint om 09.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Deelname kost €2,- en zal door middel van een collecte tijdens de kinderkleedjesmarkt geïnd worden. Dit geld zal gebruikt worden voor het organiseren van andere activiteiten voor de wijk Osseveld-Woudhuis, zoals bijv. de buitenspeeldag.

Kinderen mogen vanaf 08.45 uur hun kleedje uitspreiden rondom de ‘omgevallen muur’ op het midden van het Fortplein. Je kunt niet van tevoren een plekje reserveren.
Naast verkoop kunnen kinderen natuurlijk ook op creatieve manieren geld verdienen, bijvoorbeeld door het bespelen van een instrument, een coole dans te laten zien, een theatervoorstelling te geven of door bezoekers te verbazen met jouw mega magische goocheltruc.

Kinderen die voor een klein prijsje leuke spulletjes wil kopen, moeten zeker even een kijkje komen nemen. En als ze even genoeg hebben van het snuffelen tussen alle spulletjes, kunnen ze zich uitleven op een springkussen, laten schminken of onder begeleiding knutselen.

Bij slecht weer gaat deze kinderkleedjesmarkt gewoon door. We verhuizen dan naar Het Bolwerk, Ravelijn 55, Apeldoorn.

Voor meer informatie mail naar DenkTankBreed@gmail.com of kijk op facebook.com/denktankbreed

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?