Koninklijke Kinderkleedjesmarkt verplaatst naar het Bolwerk

27 april 2016, van 10:00 tot 14:00, winkelcentrum 't Fort aan de Linie in Apeldoorn

Door Redactie

Woensdag 27 april organiseert DenkTank Breed voor de 3e keer een Koninklijke Kinderkleedjesmarkt. In eerste instantie zou deze gehouden worden op winkelcentrum Het Fort in de wijk Osseveld-Woudhuis, maar in verband met de weersvoorspellingen is deze verplaatst naar wijkcentrum het Bolwerk. De Kinderkleedjesmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 14.00 uur.

Kinderen mogen spulletjes verkopen, maar ook muziek maken, een coole dans laten zien, een theatervoorstelling geven of bezoekers verbazen met een mega magische goocheltruc. Er zijn zelfs prijsjes te winnen voor de beste/mooiste marktkoopman/vrouw en meest spetterende act!

I.v.m. de grote belangstelling is het belangrijk dat je je bij de organisatie aanmeldt, zonder aanmelding kan de organisatie niet garanderen dat er een plaatsje op de kinderkleedjesmarkt voor je wordt vrij gehouden. Deelname kost €2,-.

Aanmelden kan via deze link http://goo.gl/forms/fcjUOaVrq6 of door te mailen naar denktankbreed@gmail.com. Na aanmelden ontvang je een bevestiging, waarop het nummer van jouw verkoopplek (3×2 mtr) en de spelregels vermeld staan.

Kijk voor meer info op denktankbreed.123website.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?