Koninklijke wandeling voor Stichting ‘kLeef!

18 mei 2019, om 10:00, voorterrein Paleis het Loo, 8,50

Door Redactie

De 6e ‘kLEEF Run Kroondomein Het Loo vind dit jaar op zaterdag 18 mei plaats. Dit jaarlijkse loopevenement is voor meisjes en jongens (1 km), volwassenen (1, 5, 8 en 10 km) en wandelaars (2 of 5 km) ten behoeve van Stichting ‘kLEEF! in samenwerking met AV’34. De ‘kLEEF Run wordt gehouden op het voorterrein van Paleis Het Loo en in Kroondomein Het Loo.

Nieuw dit jaar is De Koninklijke Wandeling. Deze wandeling (2 of 5 km) gaat door de paleistuin, langs ‘The Garden of Earthly Worries’, een presentatie van vier imposante eigentijdse sculpturen naar ontwerp van de architect Daniel Libeskind. Beide wandelingen zijn onder leiding van een gids.

Met deze wandelingen wordt Stichting ‘kLEEF! gesponsord: het inschrijfgeld (€ 8,50 per deelname) komt volledig ten goede aan deze Apeldoornse stichting. Stichting ´kLEEF! is een zelfstandig en laagdrempelig inloophuis voor mensen die kanker hebben of hebben gehad en/of hun naasten of nabestaanden en is nagenoeg geheel afhankelijk van giften en donaties.

Waar: voorterrein van het Paleis het Loo
Tijd: vanaf 10.00 uur kunt u zich melden bij het wedstrijdsecretariaat. Kijk op www.stichtingkleef.nl/koninklijke-wandeling voor aanmelden en meer informatie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?