Kookworkshop voor 1 persoon: sushi maken

1 april 2017, Gaos events, Schrijnwerkershorst 608, Apeldoorn, €45,50

Door Agenda

Apeldoorn, 28 februari 2017 – Schrijf je in voor de Kookworkshop voor 1 persoon Sushi maken bij Gaos Events in Apeldoorn d.d. zaterdag 1 april aanstaande. De workshop is in restaurant De Eetkamer en kost € 45,50 p.p. all-in.

Ben je in je eentje of zoek je een leuk uitje voor 2 personen? Nu zijn onze kookworkshops al beschikbaar voor groepen vanaf 6 personen maar met de Kookworkshop voor 1 persoon is het nog gemakkelijker om mee te doen aan zo’n culinair uitje. Op basis van open inschrijving maak je onder leiding van de instructeur in een ca. 3 uur durend arrangement lekkere hapjes. En eet je ze natuurlijk op! Kijk op onze website onder Acties voor de exacte inhoud van de workshop en voorwaarden.

Deze keer is gekozen voor sushi. Je gaat zelf aan de slag om deze heerlijke Japanse snacks te maken. Je rolt bekend en minder bekende varianten. Want niets moet; alles mag. Ga je voor de bekende smaakcombinaties als de Californian Roll (inside out roll) of toch stiekem voor de futomaki pindakaas, banaan en taugé? Waarom niet; let’s roll!

Thuis uit eten is al jaren de trend. Geïnspireerd door de vele culinaire tv-programma’s en dat we ons er steeds meer bewust van zijn wat we eten & drinken, zijn we thuis de sterren van de hemel gaan koken. Toch geven we ons zelf van tijd tot tijd graag een culinair cadeautje. Vooral als we iets te vieren hebben zoals een verjaardag, jubileum, bruiloft etc. Wel blijven we dan kritisch kijken naar de prijs en moet ook alles geregeld zijn. Gaos Events zorgt voor betaalbare en complete uitjes en events voor jouw groep. Voor meer info. kijk op www.gaos-events.nl of bel met 06 22365752.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?