Kraantje Pappie

7 december 2012 - 3 december 2012, om 21:00, Gigant

Door Redactie

Gigant

Na een super drukke en volle zomer met shows langs de kleinere en grote (pop)festivals in Nederland en Belgie en een zomertour langs de Spaanse en Bulgaarse badplaatsen, geeft Kraantje Pappie dat succes dit najaar een indoor vervolg met de gloednieuwe show en clubtour “Semi-­-Bekend”. Vanaf november trekt Kraantje Pappie elk weekend langs de Nederlandse en Belgische poppodia’s met een gloednieuwe show waarbij hij het verbluffend licht & VJ team van Kleurbeur meeneemt om de al zeer krachtige live show extra uit te ‘lichten’.

Kraan heeft ondanks het drukke speelschema niet stilgezeten, begin november brengt hij wederom samen met Noisia een splinternieuwe EP uit. Tijdens de Semi Bekend clubtour wordt de Groningse held vergezeld door de uit Deventer afkomstige groep ‘FATA’ die in oktober hun langverwachte debuut plaat releast. Naast FATA maakt ook het nieuwe Groningse talent “Roberto Tan” zijn opwachting en tourt hij zowel in Nederland als in België mee. Voor de Belgische speel data neemt “Safi & Spreej” het stokje over van Fata en wordt het geheel in zowel Nederland als in België aan elkaar gedraaid door dj Nitty Wow.

FATA:
FATA is het resultaat van een vriendschap tussen Wantigga (mc/producer), Louis Bordeaux (vocalist/producer) en K1 Kerbusch (mc). De groep heeft door de jaren heen hoge ogen gegooid in “Hiphop Nederland”. Regelmatig worden er collaboraties uitgevoerd met “TopNotch” en “Noah’s Ark” artiesten zoals “Zwart Licht” en “Kraantje Pappie”, daarnaast heeft Louis Bordeaux onlangs voor Fresku’s album “Maskerade” de hit “Hedde Druk Sop ft. Theo Maassen” en “Bijna Daar ft. Brace & Ali B” geproduceerd. Alle focus is op dit moment gericht op het debuutalbum met de titel “Jongvolwassen”. Dit album zal een vertaling zijn van de fase waar de mannen zich momenteel in bevinden.

DJ Nitty Wow:
Uit dezelfde woonplaats en het kamp van Kraantje Pappie komt DJ Nitty Wow. Hij heeft zich al meerdere keren bewezen als dj tijdens “Het Grote Tourtje” met Jiggy Dje en Kraantje Pappie in 2011. Als vaste vervanger van DJ Friss bij de live show van Kraantje Pappie en door te draaien in verschillende clubs in Groningen bouwt hij hard aan zijn snel stijgende reputatie.

Deur open: 20:30
Aanvang: 21:00

Deurverkoop: €12,00
Voorverkoop: €10,00
Prijs leden: €10,00

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?