Krystl – In het KLEIN

27 oktober 2015 - 18 september 2015, om 20:00, Hanoszaal

Door Redactie

Ontroerend en verrassend

Zangeres Krystl bestormt al jaren de hitlijsten en de Nederlandse poppodia met haar songs. De singer-songwriter speelde veel in clubs en op festivals. Nu gaat ze voor het eerst het theater in. In het klein. Persoonlijk en intiem. KRYSTL – In het KLEIN weet het publiek te ontroeren en te verrassen met haar veelzijdigheid en muzikaliteit. Ze laat zich niet gemakkelijk in een hokje stoppen. Zo heeft ze een tribute op het North Sea Jazz Festival gedaan, maar ook een duet met Marco Borsato en met Bløf. Krystl kiest haar eigen weg. Ze doet wat ze voelt en wat ze leuk vindt.

In KRYSTL – In het KLEIN zal ze zowel nummers van haar eerste twee albums als nieuw werk ten gehore brengen. Bekend werk en onbekender werk. Ze zal niet alleen haar eigen nummers spelen, maar ook op haar eigen unieke wijze covers laten horen.

“Een nieuwe liefde helpt ook heel erg”

In KRYSTL – In het KLEIN speelt ze ook werk van het album Undefeatable, een prachtige plaat waarin ze in haar eigen ziel kijkt en over mooie en minder mooie ervaringen uit haar leven zingt. “Volgens Krystl zelf is de boodschap van de meeste liedjes dat ‘hoe zwart het soms ook lijkt, je komt eruit.’ Met hulp van vrienden, door te reizen, maar vooral door te doen waar je je goed bij voelt. En een nieuwe liefde helpt ook heel erg.”

Krystl is al vanaf haar jeugd bezig met muziek. Ze laat zich inspireren en beïnvloeden door veel verschillende artiesten. Denk bijvoorbeeld aan Etta James, Aretha Franklin, Janis Joplin en huidige artiesten als Christina Aguilera, Gavin DeGraw, Amos Lee, Kelly Clarkson, Pink, Beth Hart, Sass Jordan, Nikka Costa, Anouk en Ilse DeLange.

Dinsdag 27 oktober, 20:00 uur
Hanoszaal
Kaarten € 19,50

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?