Kunst- en Herfstfair

28 oktober 2017, van 11:00 tot 17:00, wijkcentrum Orca, Germanenlaan 360, Apeldoorn

Door Agenda

De fair wordt georganiseerd door de vrijwilligers van de “Kunst- en Hobbyroute” in samenwerking met Accres. Op beide locaties zijn verschillende stands te vinden met kunst, creativiteit, zang, culinaire lekkernijen en diverse demonstraties. Voor de kinderen is er op beide locaties een speciale herfst knutselhoek. Kortom, genoeg voor een gezellige dag voor jong en oud die u niet mag missen. Komt u ook, de toegang is gratis!

Muziek
Gedurende de hele dag zal er muziek worden gemaakt door verschillende muzikanten, zo kunt u in wijkcentrum Orca vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur genieten van bekende liedjes en meezingers van vroeger en van nu.

Knutsel- en kleurwedstrijd
Voor de kinderen is er een knutsel- en kleurwedstrijd, haal een kleurplaat op in wijkcentrum Orca en kleur en versier deze zo mooi mogelijk en maak hiermee kans op mooie prijzen!

Deelnemers
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, lijkt het u leuk om uw kunst of andere creatieve bezigheden te laten zien en/of te verkopen of vind u het leuk om aanwezig te zijn met een verkoopstand neem dan contact op met Ingvild Lith de Sociaal Beheerder van wijkcentrum Orca 06 – 13 144 371 | ilith@accres.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?