Kunst in dok Zuid

25 maart 2015 - 6 mei 2015, Dok Zuid

Door Agenda

Vera van Bemmel

Twee groepen exposanten sieren de muren en vullen de vitrine van dok Zuid. U kunt werk bekijken van Amateur Fotografen Vereniging ‘de Veluwe’ en werken gemaakt door cursisten van kunstencentrum Markant. De expositie is te zien van 25 maart tot en met 6 mei 2015.

Hoe divers de creativiteit is van de beeldende kunstenaars van Markant, is vanaf 25 maart te zien in dok Zuid. De expositie is bedoeld om cursisten van Markant een kans te geven te laten zien wat ze het afgelopen seizoen hebben gemaakt. Volwassen cursisten van Markant exposeren in dok Zuid met sieraden, beelden, keramiek, schilderijen, tekeningen en foto’s. Sommige exposanten zijn afgelopen januari pas begonnen met een cursus, anderen volgen al lange tijd een beeldende cursus bij Markant. Een enkeling is al 20 jaar cursist! Meer informatie over de kunstenaars en de werken is te vinden op de website van Markant www.markantapeldoorn.nl.

Amateur Fotografen Vereniging ‘de Veluwe’ exposeert met foto’s rond het thema ‘emotie’. De vereniging bestaat uit 40 enthousiaste amateur fotografen uit Apeldoorn en omgeving. De leden beleven veel plezier aan fotograferen en willen zich verder ontwikkelen. Ieder lid heeft zo zijn eigen inbreng qua fotografische kennis en vaardigheden. Dit is te zien aan de grote diversiteit in de wijze waarop het thema ‘emotie’ in de geëxposeerde foto`s tot uitdrukking is gebracht.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek Tentoonstelling

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?